'Konya Okulu' programları hız kesmeden devam ediyor

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin “Konya Okulu” programları; Gazze, Filistin ve Mescid-i Aksa konu başlıklarında birbirinden önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor.

'Konya Okulu' programları hız kesmeden devam ediyor
'Konya Okulu' programları hız kesmeden devam ediyor
GİRİŞ 17.02.2024 18:56 GÜNCELLEME 17.02.2024 18:56

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin “Konya Okulu” programları kapsamında Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu’nun “Filistin’de 400 Yıl” konulu konferansına katılarak gençlerle bir araya geldi.

'Konya Okulu' programlarına son olarak Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu katılarak “Filistin’de 400 Yıl” konulu bir konferans gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Taş Bina Kültür Sanat’ta düzenlenen ve yoğun ilgi gören konferansa, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da katılım sağladı. 

Prof. Dr. Afyoncu, yaklaşık 1 saat süren konferansta katılımcılara; Yahudiliğin kökeni ve tarihi, Siyonizmin ortaya çıkışı ve İsrail’in kuruluşu hakkında yaşanan tarihsel süreçleri ve bugüne yansımalarını anlattı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, programın sonunda Prof. Dr. Afyoncu’ya günün anısına kitap hediye ederek, teşekkürlerini iletti.

 

KAYNAK: HABER7
Emir Yücel Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Emir Yücel

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversiteyi ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde tamamladı. 2021 yılında Sabah Gazetesi'nde Gazetecilik mesleğine başladı. Pek çok habere ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com'da "Özel Haberler Editörü" olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! İlk 11'ler
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar