Murat Kurum'un saati üzerinden algı operasyonu! İmamoğlu'nu görmezden geldiler

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum'un saati üzerinden algı operasyonuna girişen sözde haber portalı Haber Report, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun milyonluk saatlerini görmezden geldi.

Murat Kurum'un saati üzerinden algı operasyonu! İmamoğlu'nu görmezden geldiler
Murat Kurum'un saati üzerinden algı operasyonu! İmamoğlu'nu görmezden geldiler
GİRİŞ 18.02.2024 00:42 GÜNCELLEME 18.02.2024 00:43
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala adayların yoğun maratonu devam ediyor. Seçim öncesi, adaylar üzerinden yapılan karalama kampanyaları da hız kazandı.

Bunun son örneği Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum üzerinden yapılan bir haberle ortaya çıktı. CHP'li İBB tarafından fonlanan Haber Report sayfası, Murat Kurum'un saati üzerinden görsel paylaşarak algı operasyonuna girişti.

MURAT KURUM'UN SAATİ ÜZERİNDEN ALGI OPERASYONU

Sözde haber portalı, Murat Kurum'un saat taktığı bir resmi alıntılayarak, Kurum’a Sultangazi’de katıldığı gençlik buluşmasında bir öğrenci tarafından hediye edilen kediye de atıfta bulunarak, "Senin de günün kutlu olsun Sacide" ifadelerini kullanarak paylaştı. Resimde, Kurum'un takmış olduğu saatin fiyat bilgisini de paylaşarak açıkça manipülasyona imza atan görsele sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

İMAMOĞLU'NUN MİLYONLUK SAATLERİNİ GÖRMEDİLER

İBB tarafından fonlanan sayfanın, Murat Kurum'un rakibi olan CHP İBB adayı Ekrem İmamoğlu'nun her fırsatta taktığı milyonluk saatleri görmezden gelmesi ise dikkat çekti. 

İmamoğlu'nun, güncel değeri 1.341.882 TL olan Calendar marka saati için CHP Üyesi Tolgahan Erdoğan, 28 Aralık 2013 tarihinde paylaştığı mesajında, "Ekrem İmamoğlu'nun Sözcü Tv'de yayında kullandığı kol saati dikkatimi çekti. Fakir edebiyatı yapan İmamoğlu'nun IWC Portugieser Perpetual Calendar marka saatinin fiyatı merak edenler için söylüyorum tamı tamına 1.286.000.000 ₺" ifadelerini kullanmıştı.

İBB Başkanı İmamoğlu'nun, Panerai Luminor Marina, Rolex gibi farklı canlı yayınlarda taktığı saatlerde gündem olmuştu.

 

 

 

KAYNAK: HABER7
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • Ahmet Sarıkaya 2 ay önce Şikayet Et
    45000 tl çok değilki. sBen özel sektörde çalışıyorum maaşım 45000. saat zevkim olsa 1 aylık maaşımı saate veririm. heleki bakan için hiç bişey.
    Cevapla
  • Alim 2 ay önce Şikayet Et
    Saatin kaç olduğu belli değil ki
    Cevapla
  • Vrrr 2 ay önce Şikayet Et
    Bizimki bin varsa sizinkinin de var. Vatandaş saatine bakarak karar verecek.
    Cevapla
  • kağan 2 ay önce Şikayet Et
    kurum devlet memuruydu
    Cevapla
  • Aaaa 2 ay önce Şikayet Et
    İmamoğlu 2 3 kuşak iş adamı istediğini alır kime ne
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi