Kırmızı bültenle aranan Beratcan Gökdemir'in suç örgütüne operasyon

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Kırmızı bültenle aranan Beratcan Gökdemir'in suç örgütüne operasyon yapıldı. Kafes-42 operasyonunda 12 organize suç örgütü üyesi şüpheli yakalandı.

GİRİŞ 18.02.2024 08:30 GÜNCELLEME 18.02.2024 09:57
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, elebaşılığını kırmızı bültenle aranan Beratcan Gökdemir'in yaptığı organize suç örgütüne yönelik İstanbul'da jandarma bölgesinde "Kafes-42" operasyonu düzenlendiğini belirtti.

"Aziz milletimizin bilmesini isterim ki hangi büyüklükte olursa olsun halkımızın huzurunu kaçıran organize suç örgütlerine nefes aldırmayacağız." ifadelerini kullanan Yerlikaya, operasyonda 12 organize suç örgütü üyesinin yakalandığını kaydetti.

Yerlikaya, operasyona ilişkin şu bilgileri verdi:

"Jandarma Genel Komutanlığı koordinesinde İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca yapılan fiziki ve teknik takip sonucu elebaşılığını yurt dışında firari olarak bulunan Beratcan Gökdemir'in yaptığı suç örgütünün, talimatları, firari olarak yurt dışında yaşayan elebaşından telefon yoluyla aldıkları, sözde 'tahsilat' adı altında mağdurlara cebir, tehdit ve şiddet uyguladıkları, silahla adam yaraladıkları ve uzun namlulu silahlar ile motorlu ve maskeli olarak ev ve iş yeri kurşunladıkları tespit edildi. Operasyonlar sonucu AK-47 piyade tüfeği, M-16 piyade tüfeği ve Glock marka 9 mm tabanca ele geçirildi."

Yerlikaya, görüntülerini de paylaştığı operasyonu gerçekleştiren jandarmayı tebrik etti.

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 22
  • Berat 2 ay önce Şikayet Et
    İ d a m
    Cevapla
  • Abuzer 2 ay önce Şikayet Et
    Bukadar suç örgütünün bu ülkede ne işi var bunlar nasıl yuvalanmış bu kadar sene daha önceki iç işleri bakanı ne yapmış acaba
    Cevapla
  • Rmzn 2 ay önce Şikayet Et
    Aynen gardasim aslanlar etnik temizlik yapiyorlar helal olsun devletime veliderlerine
    Cevapla
  • Veli 2 ay önce Şikayet Et
    Zorbalık Bozgunculuk fitnelik fesatlık namussuzluk haram
    Cevapla
  • Enes 2 ay önce Şikayet Et
    Şu mafyalara suç örgütlerine idam gelmeli öldürün bunları yeter artık
    Cevapla
  • M.i 2 ay önce Şikayet Et
    İ stihbaratımız güçlü devletimizin güvenlik güçlerinin araç gereç ve eğitim düzeyi en yüksek seviyede ve önceki İçişleri Bakanımızın hassasiyetinden dolayı en uzun görevde kalan bakan ama sonuca bak hiç öyle değil ana sebeb AB Uyum yasaları örgüt çökertildi deniyor bir kapıdan giriyor öbür kapıdan avukatlar çıkarıyor kanunun yaptırım gücü zayıf ondan
    Cevapla
  • Sizce 2 ay önce Şikayet Et
    Bukadar çete varmış da daha önceki yetkililer neredeymiş .Bunun vebali yok mu ? Hergün 3-5 tane yakalanıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!