İstanbul Valiliği duyurdu! Pendik'te polise ateş açan 1 şüpheli tutuklandı

İstanbul Valiliği, Pendik'te şüphe üzerine kimlik kontrolü yapmak isteyen polislere ateş açan şüphelilerden 1'inin tutuklandığını bildirdi.

GİRİŞ 19.02.2024 00:03 GÜNCELLEME 19.02.2024 09:19
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Valilikten yapılan açıklamada, 16 Şubat'ta, Pendik Kaymakamlık konutunun bulunduğu sokakta polise ateş açıldığı, polislerin karşılık vermesi üzerine şahısların olay yerinden kaçtığı hatırlatıldı.

POLİSE ATEŞ AÇAN ŞÜPHELİLERDEN 1'İ TUTUKLANDI

Açıklamada, emniyet ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda bu kişilerin, olaydan 25 dakika önce, bölgeye 400 metre mesafedeki konuttan hırsızlığa teşebbüsün şüphelileri olduğunun tespit edildiği belirtildi.

Yapılan çalışma sonucunda 7 suç kaydı bulunan S.Ö'nün Kadıköy’de yakalandığı ve tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Olaya karışan ve 31 suç kaydı bulunan diğer şüpheli S.K'nin yakalanmasına çalışıldığı kaydedildi.

NE OLMUŞTU?

Pendik'te, şüphe üzerine kimlik kontrolü yapmak isteyen polislere silahla ateş açan iki kişi, karşılık verilmesi üzerine kaçmıştı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 42
  • Temel 2 ay önce Şikayet Et
    Polislere ateş açmasaydılar oh ne güzel hep dışarda olacaklardı . Bu kişilerin bu kadar suç kaydı ile dışarda gezmemeleri gerek.Sosyal adalet bunlardan başlasın.
    Cevapla
  • vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    motorlara özellikle iki kişi binenlerin durdurulup arama taramadan geçirilmesi lazım. hiç denetleme yok. ellerini kollarını sallaya sallaya geziyorlar.
    Cevapla
  • Gürsu 2 ay önce Şikayet Et
    Eskiden silah poliste askerde vardı şimdi herkeste var memleket ne hale geldi ne adalet kaldı ne asayiş
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Daha neyi bekliyor geberdin gitsin bundan ne vatana ne millete hayır gelir ne işe yarar
    Cevapla
  • Nedim 2 ay önce Şikayet Et
    İdam gelmedikçe bu memleket iyileşmez.polis yakalıyor hakim bırakıyor buyrun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!