Teslim olan terörist ifşa etti! Terör örgütü PKK'dan 'genç kız' tuzağı!

Terör örgütü PKK'dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan bir terörist, PKK'nın gençleri kandırmak için kullandığı bir yöntemi deşifre etti.

GİRİŞ 19.02.2024 17:34 GÜNCELLEME 19.02.2024 17:41
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

   HABER7

Terör örgütü PKK'daki çözülme devam ediyor. Terör örgütü PKK'nın kandırarak kaçırdığı teröristlerden biri daha örgütün elinden kurtularak güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olan teröristin ortaya çıkan itirafları ise PKK'nın 'genç kız' oyununu gözler önüne serdi. 

GENÇLERİ KANDIRMAK İÇİN 'KIZ' TUZAĞI

Terör örgütü PKK'dan kaçarak teslim olan terörist, sevdiği bir kızla buluşmak için Mardin'in Nusaybin ilçesine gittiklerini burada ise HDP binasına geçtiklerini belirterek "HDP'deyken dediler işte sizi Suriye'ye götüreceğiz. Orada hem ev vereceğiz size, para vereceğiz" dediklerini söyledi. 

PKK'lılar tarafından Suriye'ye götürüldüklerini söyleyen terörist, sevdiğini düşündüğü kızı bir daha görmediğini o kızın Türkiye'de kaldığını söyledi. Olayların sonrasında yaşananların farkına vardığını belirten terörist, o kızın örgüt tarafından gençleri kandırmak için kullanıldığını kendisinin de bu tuzağa düştüğünü belirtti. 

"BOŞU BOŞUNA ÖLÜYORLAR"

Suriye'deki terör kampında teröristlerin kendilerine zorla eğitim verdiğini ve sürekli darp edildiklerini belirten teslim olan terörist, "Örgütten kaçmak istediğim için defalarca işkence gördüm. Gençler orada eziyet çekiyor, boşu boşuna ölüyorlar. Bir mezarları bile yok." ifadelerini kullandı. 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 8
  • Mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    Çay deme giden oylar chpkk gider onun için kükürt kardeşlerimiz aman dikkat bunlar yıllardır dogu gelismesin diye korku vermek için taradilar masumlar öldü
    Cevapla
  • Mustafa 2 ay önce Şikayet Et
    Meclisimizde varken kimseye birşey söyleyemem, Allah pkklı olanın onlarayardım edenin bin türlü belasını versin
    Cevapla
  • çağrıbey 2 ay önce Şikayet Et
    bilinen şeyler israilin cehennem lik uşakları oluyorlar
    Cevapla
  • sait dbakır 2 ay önce Şikayet Et
    neyi iftira gerçek ve doğru bi tesbittir demk sende o allak pkk taraftarısın vatandaş denen zat onun icin kabullemiyorsun
    Cevapla
  • veresw 2 ay önce Şikayet Et
    demirtaşın babası KoÇGİRİ kürt KATLİAMI idam hakimi. ertuğruk kürk çü ise koçgiri katlammının sorumlu komutan. zaten ikisi de kkürt değil kürt geçinen asırlık hainler. pkk ermnei terör örgütüdür. kürt değil. çocuklarınızı ppk ermneni terör örggütünden koruyırnuız. yüz yıl önce ki adı taşnaak hınçak çtesi terörisleir idi. şimid pkkypg oldu. uynbıun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’