Batan gemiden sevgiliye son mesaj!

Marmara Denizi'nde 15 Şubat'ta batan "Batuhan A" adlı kargo gemisinin mürettebatını bulmak için çalışmalar devam ediyor. Gemide stajyer olarak görev yapan Ahmet Atav'ın kız arkadaşına gönderdiği video ortaya çıktı.

GİRİŞ 21.02.2024 01:46 GÜNCELLEME 21.02.2024 01:54
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Marmara Denizi'nde batan gemide makine stajyeri olarak çalışan Ahmet Atav'ın (22) kız arkadaşına gönderdiği son video ortaya çıktı.

Atav'ın su alan gemi içinden çektiği videoda saçlarının ıslak olduğu ve yüzünden sular damladığı dikkat çekerken, kıyafetinde de yağ lekeleri olduğu görüldü. Videoda, genç stajyerin kız arkadaşına, "Geminin su alan yerlerini onardık.Şimdi uyuyoruz" dediği yer alıyor.

BAŞMÜHENDİS NİŞANLIYDI

Ahmet Atav'ın, olaydan 2 gün önce gemiden ayrılan yağcı ve elektrikçi arkadaşı Doğuşcan Yaylak'a (33), "Bu sefere de beraber çıkalım. Sonra ayrılırsın. Borçlarım var. Onları kapatmam lazım" dediği öğrenildi.

Ahmet Atav ile iyi bir arkadaşlıkları olduğunu anlatan Doğuşcan Yaylak, "Gemide kalmamı istedi. Ancak ben geminin durumunu bildiğim için ayrıldım. Ahmet ise borçlarını kapatmak için çalışmaya devam edeceğini söyledi. Kız arkadaşına da geminin su alan yerlerini onardıklarını ve uyuyacaklarını söylediği videoyu göndermiş. İleride çarkçıbaşı olduğunda, beni de yanına aldıracağını söylüyordu. Kısmet olmadı. Baş mühendis-makinist Murat Çalışkan da nişanlıydı, 1 ay sonra düğünü vardı" diye konuştu.

 

 

 

KAYNAK: SABAH
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Alchemis34 2 ay önce Şikayet Et
    Osman Kavala ve cehape suçlu bence.
    Cevapla
  • Okuyucu 2 ay önce Şikayet Et
    Resmen kıyı görunuyor altı saatte yardım nasıl gelmedi veya yuzerek bıkac saat daha dayanamadılar mı ama hava şartları ağır rüzgar buz gıbı fırtınada ne kadar dayanabılırler allah rahmet eylesin :((
    Cevapla
  • Kudret Özhan 2 ay önce Şikayet Et
    Aynen yAaaa ben üzülüyorum bu hallerine bir can kurtaran yeleği yaaa en basiti bir insanın canı bukadar mi üzülüyorum cokkkkkk borçlarını ödemek için yaaa bide Allah'ım Allah'ım bana yanma ağlama diyorlar gelde buhayat seni aglatmasin kardeşim
    Cevapla
  • Murat 2 ay önce Şikayet Et
    Bir iç denizde ve kıyıya 4 mil açıkta akıl alacak gibi değil. Gemide görünür şekilde tehlike belirdikten ve gemide tehlikeli su alma başladığından itibaren 6 saat denizde seyrediyor 6 saat geçiyor ve imdat veya yardım talebinde bulunulmuyor?!.
    Cevapla
  • Sevinç 2 ay önce Şikayet Et
    Yani altı saat çok uzun gerçekten. Resmen intihar gibi çok üzücü
    Cevapla
  • Kadir Efe 2 ay önce Şikayet Et
    Bu nasıl iş arkadaş botla veya yüzerek gemiyi terk edemiyorlarmıydı? Anlamadığımız işler gerçi ama gemiye yapışık değilsinya arkadaş batıyorsa Allah kurtarsın deyip terkedeceksin. Garip
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler