Özel okulda korkutan yangın!

Antalya’nın Alanya ilçesinde özel bir okulda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, 3 sınıfta maddi hasar meydana geldi.

Özel okulda korkutan yangın!
Özel okulda korkutan yangın!
GİRİŞ 21.02.2024 12:45 GÜNCELLEME 21.02.2024 12:46

Antalya'daki bir özel okulda meydana gelen yangın nedeniyle kısa süreli panik yaşanırken; öğrenciler ve öğretmenler evlerine gönderildi. 

Yangın, sabah saatlerinde Çarşı Mahallesi'nde bulunan Özel Hamdullah Eminpaşa Okulunda meydana geldi.

YANGININ NEDENİ: KLİMA!

Edinilen bilgilere göre, giriş katındaki boş bir sınıftaki klimadaki arıza sebebiyle yangın çıktı. İhbar üzerine okula çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Alevlerin iki sınıfa sıçraması sebebiyle öğrenciler öğretmenler tarafından okul bahçesine ve dışarı çıkartıldı. İtfaiye ekipleri alevlere kısa sürede müdahale ederken, 3 sınıfın kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

EVLERİNE GÖNDERİLDİLER

Öğrenciler itfaiye ekiplerinin yangına müdahale ediliş anlarını ise endişeli gözlerle takip etti. Okul yetkilileri, okulda öğrenim gören öğrencilerin tedbir amaçlı evlerine gönderildiğini belirtti.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi