Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın babası Şevki Bolat hayatını kaybetti

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat'ın babası Şevki Bolat, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın babası Şevki Bolat hayatını kaybetti
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın babası Şevki Bolat hayatını kaybetti
GİRİŞ 22.02.2024 10:43 GÜNCELLEME 22.02.2024 10:44
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat'ın babası Şevki Bolat, rahmet-i Rahman'a kavuştu.

Şevki Bolat'ın İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği öğrenildi.

CENAZESİ ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİP DEFNEDİLECEK

Merhum Şevki Bolat'ın cenazesi 22 Şubat'ta öğlen namazına müteakiben Zeytinburnu Merkez Efendi Camii’nden son yolculuğuna uğurlanacak.

NUMAN KURTULMUŞ'TAN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın babası Şevki Bolat'ın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Kurtulmuş, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Ticaret Bakanımız Ömer Bolat'ın ahirete irtihal eden kıymetli babası Şevki Bolat'a Cenab-ı Allah'tan rahmet; ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadesini kullandı.

BAKANLARDAN TAZİYE MESAJLARI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya:

Şevki Bolat'ın vefatı nedeniyle İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da taziye mesajı yayınladı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Yerlikaya, Bakan Bolat ve THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat’ın babası Şevki Bolat'a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin:

Şevki Bolat'ın vefatı nedeniyle Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı.

Merhum Bolat'ın vefatını teessürle öğrendiğini ifade eden Bakan Tekin, Bakan Ömer Bolat ve THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'a baş sağlığı diledi.

Merhuma Allah'tan rahmet dileyen Tekin, "Mekânı cennet olsun inşallah." dedi.

Ticaret Bakanımız Sayın Ömer Bolat ve THY Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Bolat'ın kıymetli babaları Şevki Bolat amcamızın vefat haberini teessürle öğrendim.

Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Mekânı cennet olsun inşallah.

— Yusuf Tekin (@Yusuf__Tekin) February 21, 2024

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, babası vefat eden Bakan Bolat için sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı. Bakan Özhaseki paylaşımında,

"Ticaret Bakanımız Sayın Ömer Bolat’ın vefat eden kıymetli babası Şevki Bolat’a Allah’tan rahmet, başta Sayın Bakanımız olmak üzere ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Merhum Şevki Bolat Beyefendi’nin mekânı cennet, makamı âli olsun." ifadelerini kullandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, babası vefat eden Bakan Bolat için resmi X sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı. Bakan Işıkhan paylaşımında,

"Ticaret Bakanımız Sayın Ömer Bolat’ın vefat eden muhterem babası Şevki Bolat amcamıza Allah’tan rahmet niyaz ediyor; Sayın Bakanımıza, ailesine ve merhumun tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, babası vefat eden Bakan Bolat için resmi X sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı. Bakan Yumaklı paylaşımında, "Ticaret Bakanımız Sayın Ömer Bolat’ın kıymetli babaları Şevki Bolat amcamızın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, değerli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet, makamı âli olsun." dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç:

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, babası vefat eden Bakan Bolat için resmi X sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş

 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, babası vefat eden Bakan Bolat için resmi X sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı.

Bakan Göktaş, "Ticaret Bakanımız Sn. Ömer Bolat ve Türk Hava Yolları YK Başkanımız Sn. Ahmet Bolat’ın vefat eden kıymetli babası Şevki Bolat amcamıza Allah’tan rahmet diliyorum. Başta ailesi olmak üzere merhumun tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, babası vefat eden Bakan Bolat için sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı. Koca paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

"Ticaret Bakanımız Sn. Ömer Bolat ile THY Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ahmet Bolat'ın babası Şevki Bolat Beyefendi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kendisine Allah’tan rahmet, Bolat ailesine ve dost çevresine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun."

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, babası vefat eden Bakan Bolat için resmi X sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı. Uraloğlu paylaşımında,

"Ticaret Bakanımız Sn. Ömer Bolat ve Türk Hava Yolları YK Başkanımız Sn. Ahmet Bolat’ın kıymetli babaları Şevki Bolat’ın vefatını teessürle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." dedi.

 FAHRETTİN ALTUN

T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Ömer Bolat ve ailesine baş sağlığı dileklerini paylaştı. Altun'un paylaşımı şu şekilde;

"Ticaret Bakanımız Sayın Ömer Bolat’ın ve THY Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Bolat’ın babası Şevki Bolat Beyefendinin vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Merhum Şevki Bolat’a Allah’tan rahmet, kıymetli ailesine ve sevenlerine sabr-ı Cemil niyaz ediyorum. Mekanı cennet olsun."

MUSTAFA DESTİCİ'DEN TAZİYE MESAJI

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Bolat ailesi  için resmi X sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı. Destici paylaşımında, "Ticaret Bakanımız Sayın Ömer Bolat ile THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat ve Tümosan Y.K. Üyesi Bülent Bolat'ın muhterem babaları Şevki Bolat’ın tedavi gördüğü hastanede vefatını teessürle öğrendim. 
Merhum amcamıza Yüce Allah’tan rahmet, başta kıymetli bakanımız olmak üzere, aile efradına ve yakınlarına başsağlığı-sabır diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun."
dedi.

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÖMER ÇELİK'TEN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Ömer Bolat ve ailesine baş sağlığı dileklerini iletti. Çelik'in paylaşımı şu şekilde;

"Ticaret Bakanımız Ömer Bolat ve Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat'ın kıymetli babası Şevki Bolat amcamızın vefat ettiğini üzüntüyle öğrendik. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Bolat ailesinin ve yakınlarının başı sağolsun."

MÜSİAD GENEL BAŞKANI MAHMUT ASMALI'DAN TAZİYE MESAJI

MÜSİAD  Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Bolat ailesi  için resmi X sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı. Asmalı paylaşımında, "Ticaret Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ömer Bolat ve THY Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Bolat’ın değerli babaları Şevki Bolat’ın vefat haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Değerli Bakanımıza ve tüm kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Merhum Şevki amcamıza Yüce Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun inşallah." dedi.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • ETHEM DEDE 2 ay önce Şikayet Et
    Rabbim rahmetiyle muamele etsin. Mekanı Cennet olsun.
    Cevapla
  • AKHİLAL 2 ay önce Şikayet Et
    Allah(c.c) rahmet eylesin.
    Cevapla
  • ABDULLAH 2 ay önce Şikayet Et
    Allah c.c rahmet etsin amin mekanı cennet olsun amin.
    Cevapla
  • AYRIKOTU 2 ay önce Şikayet Et
    Öncelikle ALLAH rahmet eylesin. ve ne şanslı insanlar birisi bakan birisi THK yönetim kurulu başkanı. Kısa boynuz uzun boynuzdan hakkını alacak.
    Cevapla
  • osman 2 ay önce Şikayet Et
    Rabbim rahmeti iel muamele eylesin.mekanı cennet olur inşaALLAH.Ailesinede sabrı cemiyyll ihsan eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!
Şanlıurfa'da inanılmaz olay! Bir şehre yetecek elektriği kaçak kullanırken yakalandılar