Aile baskısı cinayetle bitti: Kızının gözü önünde katledildi

Yıllardır eşinden şiddet gören Zeynep Bilici, ailesinin ısrarıyla her defasında "affettiği" eşi Nizam Bilici tarafından 5 yaşındaki kızının gözü önünde vurularak öldürüldü.

Aile baskısı cinayetle bitti: Kızının gözü önünde katledildi
Aile baskısı cinayetle bitti: Kızının gözü önünde katledildi
GİRİŞ 22.02.2024 06:22 GÜNCELLEME 22.02.2024 07:44
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

İstanbul Silivri'de oturan Zeynep Bilici, 3 Şubat'ta eşi Nizam Bilici tarafından 5 yaşındaki kızının gözü önünde vurularak öldürüldü.

Talihsiz kadının daha önce de eşi tarafından burnu kırılmış, ağabeyinin evine sığınmıştı. Ağabeyi ise tekrar evine götürmüştü.

Defalarca şiddete maruz kalan Zeynep Bilici, ayrılmak istese de eşi ve akrabaları karşı çıktı.

Zeynep Bilici, teyze çocuğu Nizam Bilici'nin şiddetine en son öldürülmeden iki hafta önce maruz kaldı. Sebebi ise, bir TikTok mesajıydı. Zeynep Bilici, TikTok'tan birkaç arkadaş edindi. Nizam Bilici bunu öğrenince eşini yine dövdü. Hastanelik olan Zeynep, bir kez daha ailesinin ısrarıyla eve döndü. Nizam Bilici özür dileyip bir daha böyle bir şey yapmayacağını söyledi. Fakat şiddet silahlı cinayete döndü.

Öldürülen kadın Ağrı'da toprağa verilirken, katil koca cezaevine gönderildi.

KAYNAK: SÖZCÜ GAZETESİ
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 50
  • ASLI 5 ay önce Şikayet Et
    Koca ve kadının ailesi %100 suçlu e be ablacım madem dayakçı kıskanç kocan var ne diye tiktok a girersin dışarı çıkma dese yine de çık derim çünkü zaruri ama neden tiktoktasın tiktok a girecek cesaretin varsa niye ailenin baskısına boyun eğersin kötüler ne kanundan ne ayıplanmaktan nede Allahdan korkmaz düzelmez ama sen kendini koruyabilirdin olmamış ne diyeyim Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • MSA 5 ay önce Şikayet Et
    rahmetli kadini evine gönderenler, simdi ne düsünüyor acaba???
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    akrabaları da suçlu ,sahip çıkmalarını geriliyor,cinayete yardım etmisler
    Cevapla
  • as selam 5 ay önce Şikayet Et
    Sosyal medya bütün evlilikleri mahvetti. Gençler 40 yaşında hala evlenmiyor. Kafalar gitmiş Allah hidayet versin. Sosyal medya tv çok bozdu toplumu
    Cevapla
  • Ruhi 5 ay önce Şikayet Et
    Tiktok uygulamasını kaldıran bir yönetici çıkarsa oyumu vereceğim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'de İmamoğlu-Yavaş yarışında son perde! SGK borçlarında o açık ara önde
Geçmişten günümüze Türk devletleri hangileri: Milattan öncesine dayanıyor