Bez kabinde Hint keneviri yetiştiren 2 şüpheliye gözaltı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde jandarmanın operasyon gerçekleştirdiği bir evde, bez kabin içine kurdukları düzenekte Hint keneviri yetiştirdikleri belirlenen iki şüpheli gözaltına alındı.

Bez kabinde Hint keneviri yetiştiren 2 şüpheliye gözaltı
Bez kabinde Hint keneviri yetiştiren 2 şüpheliye gözaltı
GİRİŞ 22.02.2024 14:07 GÜNCELLEME 22.02.2024 14:07

Kuşadası Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, istihbarat çalışmasıyla Güzelçamlı Mahallesi'nde yaşayan S.S. ve O.T.'nin evlerinde Hint keneviri yetiştirdiği belirlendi. Şüphelilerin evine özel eğitimli narkotik köpeği 'Zıpkın'ın da kullanıldığı, operasyon düzenlendi. Yapılan aramada, şüphelilerin, bez kabin içine kurulan düzeneklerde Hint keneviri yetiştirdikleri tespit edildi.

Evde de bir miktar esrar ve kök Hint keneviri, esrar öğütme aparatı, sarma kağıdı, şeffaf poşet, hassas terazi, Hint keneviri yetiştirmekte kullanılan buhar makinesi, termometre, kabin bez düzenek, 1 adet seri numarası bulunmayan kırma av tüfeği ve 31 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan ve kan testlerinde uyuşturucu kullandıkları belirlenen 2 şüphenin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden'dan Filistin'e destek gösteri hakkında açıklama
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...