1 yıldır kayıp olarak aranıyordu: Cesedi bulundu!

Çatalca’da bir yıldır kayıp olarak aranan Mehmet Berberoğlu‘nun cansız bedeni ıslah edilmiş derenin menfezi içerisinde bulundu. Kayıp şahsı arkadaşlarının öldürdüğü ortaya çıkarken; cesedin bir poşet içerisinde bulunduğu öğrenildi.

GİRİŞ 22.02.2024 16:35 GÜNCELLEME 22.02.2024 17:42
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İstanbul'da kayıp olarak aranan şahıs, Çatalca'da ıslah edilmiş bir dere yatağındaki menfezin içerisinde poşetin içinde öldürülmüş halde bulundu. 

'SARKINTILIK' İDDİASI

Edinilen bilgilere göre, Çatalca’da geçtiğimiz yıl 12 Mayıs 2023 tarihinfr kaybolan Mehmet Berberoğlu., Kerim Ç. ve arkadaşı Murat A. İle birlikte buluştukları evde alkol aldı.

Alkolün etkisiyle Murat A.‘nın dinî nikahlı eşini taciz ettiği idida edilen Mehmet Berberoğlu, sağır ve dilsiz Kerim Ç. ve Murat A. tarafından darp edilerek öldürüldü.

Öldürdükleri Mehmet’in cesedini torbaya koyan iki şahıs cesedi Ferhatpaşa Mahallesi’nde bulunan ve ıslah edilmiş derenin menfezine bıraktı.

ANNESİNİN EŞİ İHBAR ETTİ

Olayın yaşandığı evde olan ve Kerim Ç.'nin de annesi olan Nermin A.’nın kocası, yaşanan olayı duyunca, polise gidip karısını ve karısının önceki evliliğinden olan oğlunu ihbar etti.

Yapılan ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, yaptıkları araştırma sonrasında Berberoğlu'nun cansız bedenini buldu. 

TUTUKLANDILAR

Bulunan ceset adli tıp kurumuna kaldırılırken, cinayeti işleyen Kerim Ç., Murat A. ve olay anında aynı evde olan ve olayı saklayan Nermin A., Gizem Ç., Mediha Ç. tutuklandı.

KAYNAK: İHA, AA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Envers 2 ay önce Şikayet Et
    Alkol alıp çağdaş laik ve medeniyetler seviyesine hoplamışlar yani
    Cevapla
  • ali veli 2 ay önce Şikayet Et
    laiklik diye diye milleti bu haLE GETİRDİLER.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Evde alkol alınmış, evin hanımı taciz edilmiş, taciz eden öldürülmüş... Alkol için daha ne söylensin???
    Cevapla
  • Muhammed 2 ay önce Şikayet Et
    içki kötülüklerin anasıdır
    Cevapla
  • Cenk Yakın 2 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkenin yarısı raydan çıktı Allah cc ıslah eylesin,,,,,
    Cevapla
  • Samiri 2 ay önce Şikayet Et
    Yarıdan fazla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı