Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili, Kanal 7'de karşılanıyor

Yüce Allah'ın rahmetinin tecelli ettiği mübarek gece Berat Kandili'nin huzuruna ortak olmak isteyenler Kanal 7 ekranlarında buluşuyor.

Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili, Kanal 7'de karşılanıyor
Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili, Kanal 7'de karşılanıyor
GİRİŞ 22.02.2024 21:25 GÜNCELLEME 22.02.2024 21:27

İlahi rahmet ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı kutlu gece Berat Kandili, Kayseri Nasrullahzade Camii'nden yapılacak olan canlı yayınla emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın geceye özel sohbeti ve duaları, Kur-an'ı Kerim tilavetleri ve ilahilerle ihya edilecek.

Kurtuluşun habercisi Berat Kandili'nin manevi huzuru Kanal 7 ekranlarından izleyenlere aktarılıyor. Müslümanların kendilerini gözden geçirme ve yenilemeleri için bir fırsat olan bu kutlu gecede emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın geceye özel duaları, ruhun gıdası Kur'an-ı Kerim tilavetleri ve ilahilere yer verilecek.

Necmettin Nursaçan’ın anlatımı ve dualarıyla başlayacak olan Berat Kandili özel programında; Allah'ın kullarını sonsuz ikramına davet ettiği gece Berat Kandili'nin bereketi, faziletleri, geceye özel yapılacak ibadetler ve Allah’ın kullarına vaatlerinden bahsedilecek.

Programda ayrıca Abdullah İslam, Yasin Yüksel, Musa Çetin, Adem Karabey, Emrah Kandemir, Fatih Demir, Mustafa Baş, İ. Hakkı Solmaz, Ramazan Uyar, Muhammed Huzeyfe Güney, Mehmet Tanrıöver, Ali Adıgüzel ve Kayseri İl Müftülüğü Tasavvuf Musiki Korosu'nun okuyacakları Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle kalplerin pasını silecek.

Dua kapılarının açık olduğu bu özel gecede eller semaya Necmettin Nursaçan’ın dualarıyla açılacak, geceye özel ibadetler canlı yayında anlatılacak.

Berat Kandili Özel programı, Kayseri Nasrullahzade Camii'nden canlı yayınla 24 Şubat Cumartesi günü 19:15’te Kanal 7 ekranlarında.

KAYNAK: HABER7
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
100 senede 2. defa oyun bozuluyor: Kalkınma Yolu neden bu kadar önemli?
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...