VGM, Berat Kandili'nde tarihi camilerde Osmanlı geleneğine uygun ikramda bulunacak

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Berat Kandili dolayısıyla yarın tarihi camilerde Osmanlı geleneğine uygun olarak akşam namazından sonra ikramlarda bulunacak.

VGM, Berat Kandili'nde tarihi camilerde Osmanlı geleneğine uygun ikramda bulunacak
VGM, Berat Kandili'nde tarihi camilerde Osmanlı geleneğine uygun ikramda bulunacak
GİRİŞ 23.02.2024 21:43 GÜNCELLEME 24.02.2024 04:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Genel Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, ata yadigarı vakıf eserlerini ihya etme sorumluluğunu üstlenen Vakıflar Genel Müdürlüğü, manevi değerlerin yaşatılmasında da taşıyıcı rol alıyor.

Bu kapsamda, yarın idrak edilecek Berat Kandili dolayısıyla, 79 ildeki tarihi camilerde, Osmanlı geleneğine uygun olarak akşam namazından sonra 95 bin kişiye ikramda bulunulacak.

İkramlar, Ankara'da Hacı Bayram-ı Veli Camisi, İstanbul'da Mihrimah Sultan, Büyük Selimiye, Sultanahmet ve Eyüp Sultan camilerinde, Diyarbakır'da Ulu Cami, Edirne'de Eski Cami'de gerçekleşecek.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • selim 2 ay önce Şikayet Et
    İnsanlar evlerinde yerler. Dini, imanı öğretin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk