İki gencin tehlikeli oyunu kötü bitti: Kameraya saniye saniye yansıdı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada otomobil ile çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı. Kaza anı motosikletin üzerindeki aksiyon kamerasına saniye saniye yansıdı.

GİRİŞ 24.02.2024 08:15 GÜNCELLEME 24.02.2024 08:22
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Bursa'nın İnegöl ilçesinde gerçekleşen kaza, Hamidiye Mahallesi Park caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde seyreden sürücü Ömer Faruk K.(27) yönetimindeki 16 BDZ 711 plakalı motosiklet, aynı yöne giderken sola manevra yapan sürücü Abdulhamit F.(30) Yönetimindeki 16 BGD 713 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle devrilen motosiklet sürüklenerek park halindeki 16 AJP 633 plakalı otomobile çarpıp durdu.

Kaza sonucu motosikletin sürücüsü ile arkasındaki arkadaşı Mahsun İ.(27) yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI 

Kaza anı ise motosiklet üzerindeki aksiyon kamerasına saniye saniye yansıdı. Motosikletini arkadaşına sürmesi için veren Mahsun İ.(27), kazanın ardından aksiyon kameraya "Verme abi işte verme, böyle hevesli adama verme" diyerek pişmanlığını dile getirdi. Mahsun İ., kaza anını sosyal medya hesabında paylaştı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Konya'da feci kaza: 2 kişi hayatını kaybettiKonya'da feci kaza: 2 kişi hayatını kaybetti

Çin’de akılalmaz kaza! Otoyoldaki buzlanmada 100’lerce araç birbirine girdiÇin’de akılalmaz kaza! Otoyoldaki buzlanmada 100’lerce araç birbirine girdi

Petrol kuyusunda patlama: 1 ölü, 1 yaralıPetrol kuyusunda patlama: 1 ölü, 1 yaralı

Manisa'da feci kaza: Ölüler ve yaralılar var!Manisa'da feci kaza: Ölüler ve yaralılar var!

Yaptığı hata canından etti! Kocaeli'deki feci kaza kamerada...Yaptığı hata canından etti! Kocaeli'deki feci kaza kamerada...

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 17
  • AcilFormat 2 ay önce Şikayet Et
    Arkadaşlar motorcuya söylenmişsiniz ama düz çizgi duvar demektir araç düz çizgide sola dönüş yapıyor hadi bunu yapıyorsun bari sinyal ver arkadan gelen önlemini alsın tabiki motorcunun ekipman kullanması ve daha yavaş gitmesi gerekirdi yavaşta olsa bu kaza kaçınılmazdı
    Cevapla
  • İsi 2 ay önce Şikayet Et
    Çok ama çok ucuz kurtulmuşlar. Akıl yok bunlarda. Orada geberebilirlerdi
    Cevapla
  • HologramTv 2 ay önce Şikayet Et
    Okullarda ders olarak gösterilsin. Kask yok, hız çok.
    Cevapla
  • Muhsin 2 ay önce Şikayet Et
    Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i mağfiret eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’e rahmet eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’e yardım eyle, zafer nasîb eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i muhâfaza eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i bir araya getir ve yekvücût eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i ıslah eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’in sıkıntılarını gider!
    Cevapla
  • Muhsin 2 ay önce Şikayet Et
    Adam gibi motosiklet kullananlar, EL KALDIRSIN... AAAA NE KADAR AZ.....!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı