Hizan’da üzerine ağaç devrilen adam hayatını kaybetti

Bitlis’in Hizan ilçesinde kavak ağacı kesen F.Y. adlı vatandaşa yardıma gelen D.D., üzerine devrilen kavak ağacının altında kalarak hayatını kaybetti.

Hizan’da üzerine ağaç devrilen adam hayatını kaybetti
Hizan’da üzerine ağaç devrilen adam hayatını kaybetti
GİRİŞ 25.02.2024 07:51 GÜNCELLEME 25.02.2024 07:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bitlis’in Hizan ilçesinde gerçekleşen acı olay öğleden sonra Hizan ilçesinin Erencik Köyü’nde meydana geldi. F.Y. adlı vatandaş, kendisine ait olan kavak ağacını kesmek istedi. F.Y.’nin yardımına D.D. adlı vatandaş yetişti. F.Y.’nin kestiği kavak ağacı yardımına yetişen D.D.’nin üzerine düştü.

Ağır yaralanan D.D., olay yerine çağırılan ambulans ile Hizan Devlet Hastanesine sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen D.D. hayatını kaybetti.

F.Y. taksirle adam öldürme nedeniyle tutuklanırken, Hizan Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    inna lillahi ve inna ileyhi raciun. Hüküm Allah'ındır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ta 226 kişi gözaltına alındı
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!