AK Parti'den Atatürk uyarısı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Son dönemde Atatürk ve dini değerlere yönelik kışkırtıcı ifadelerin kullanıldığını söyleyen Çelik, "Toplumsal fay hatları tetiklenmek isteniyor." uyarısında bulundu

GİRİŞ 25.02.2024 19:04 GÜNCELLEME 25.02.2024 19:48
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Çelik, "Dini değerlerimizle, geleneklerimizle ilgili ortaya koyulan birtakım kışkırtıcı beyanların, özellikle seçilmiş cümlelerin toplumdaki birtakım fay hatlarını tetiklemek üzere yönlendirilmiş olduğunu net bir şekilde görüyoruz. Tüm bunların karşısındayız. Bunlarla mücadele etmek konusunda yüksek bir iradeye sahibiz." açıklamasında bulundu.

Adana'da konuşan Çelik'in, muhalefete yönelik eleştirileri de vardı. Çelik, "6'lı 7'li masanın millete özür borcu vardır. Neden, milletle birlikte hareket ediyoruz diyenler,, bugün birbirlerinbe en ağır sözlerle saldırıyorlar. O altılı, yedili masadaki çerçeveyi oluşturan genel başkanların her birinin yerel seçimler için oy istemeden önce milletten özür dilemesi ve bu özrünü de içtenlikle bir açıklamayla ortaya koyması gerekir." dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Abdulbaki Yeşil 2 ay önce Şikayet Et
    Dem parti resmen bölücü CHP de ona katıldı. CİA dönme sebatay Ö.Ö. yü bilinçli getirdi Soros sermayesi para ile partiyi iyice teslim aldılar. IP te ortaya oynuyor tam bir FETÖ projesi ordan kaçanlar oraya masa başı hesaplar hesaplar bitmiyor hiç. Allah hepsinin belasını verdi veriyor dahada verecek inşallah. Bu sefer çok kötü kaşınirlar 15 temmuzu mumla ararlar.
    Cevapla
  • Sedat Antalya 2 ay önce Şikayet Et
    Kahrolsun chppk, Allah'ın lâneti ve gazabı üzerlerine olsun, Rabbim dünyada ve ahirette onlara en büyük acıları yaşatsın, Aâaaaammmiiiinnnn
    Cevapla
  • Görüş 2 ay önce Şikayet Et
    Birleştiren de ayıran da aynı. Her halükarda yıkmak için son sürat çalışıyorlar.
    Cevapla
  • Siyah Toprak 2 ay önce Şikayet Et
    İslam'a dil uzatanların hesabını sorun.
    Cevapla
  • Bir Akıncı 2 ay önce Şikayet Et
    Toplumu değişik kamplara bölüp kardeşi kardeşe garındaşı garındaşa düşman etmek için 100 yıldır her konuda kurgu yaptılar. Alevi sünni laik antilaik Atatürkçü Atatürk düşmanı milliyetçi milliyetsiz İslamcı İslam düşmanı gibi binlerce yapı oluşturdular. Bunlara kanmayın kardeş ve garındaş olduğunuzu unutmayın. Allah cc bunların düşman oyunlarını binlerce örnekle göstermekte.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim