Cezaevinden izinli çıkıp, arkadaşını öldürmüş! Nedenini itiraf etti: Gururuma yediremedim

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, arkadaşı Ercan Petek'i öldürüp kaçan Şehmuz Acet yakalanıp, tutuklandı. Cezaevinden izinli çıktığı belirlenen Acet'in ifadesinde cinayeti neden işlediğini itiraf etti.

GİRİŞ 26.02.2024 18:21 GÜNCELLEME 26.02.2024 18:27
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Feci cinayet, geçtiğimiz gün saat 15.30 sıralarında Bodrum'daki bir marinada yaşandı.

Bir kafede buluşan Şehmuz Acet ile arkadaşı Ercan Petek arasında alacak meselesi nedeniyle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

3 KURŞUN!

Kavga sırasında Acet, yanındaki tabancayla Petek'e 3 el ateş edip, otomobille kaçtı. Kanlar içerisinde yığılan Petek'i görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Petek, hastaneye kaldırıldı. Ancak Ercan Petek, tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı.

"UYUŞTURUCU" VE "GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI" SUÇLARINDAN HÜKÜM GİYMİŞ

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri Şehmuz Acet’in 'Uyuşturucu' ve 'göçmen kaçakçılığı' suçlarından hüküm giydiğini ve cezasını çektiği açık cezaevinden izinli çıktığını tespit etti.

Bölgedeki kamera kayıtlarını incelemeye alan polis ekipleri, Acet'in kullandığı otomobili belirledi. Ekipler, şüpheliyi suç aleti tabancayla kısa sürede yakaladı.

SORGUSUNDA İTİRAF ETTİ

Emniyetteki ifadesinde "Cezaevindeyken bana sahip çıkacaktı, faturalarımı ve kiramı ödemedi, ev sahibim evden çıkarmak istedi, gururuma yediremedim." diyen Acet, işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Şehmuz Acet, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ercan Petek'in ise memleketi Siirt'te toprağa verileceği belirtildi.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • zatıZangur 2 ay önce Şikayet Et
    hapisten izinli cıkmak tam sacmalık
    Cevapla
  • sivasi 2 ay önce Şikayet Et
    Kısasda hayat var. İdam idam idam gelsin.
    Cevapla
  • Osmanlı Başkenti 2 ay önce Şikayet Et
    Fatih kardeş eğrisi doğrusu isimli yorumcu ironi yapıyor,aynı şeyleri söylüyorsunuz yani.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    mahpusa girenler de beş yıldızlı yaşıyor
    Cevapla
  • Harun 2 ay önce Şikayet Et
    bizim bu ceza infaz konusunda sıkıntılarımız var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti