Kartal'da korkunç kaza! Karayolu savaş alanına döndü

Kartal'da aşırı hızlı seyretmekte olan hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle önce bariyerlere, sonra da park halindeki taksiye çarptı. Kaza sonucu 1'i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

GİRİŞ 27.02.2024 06:15 GÜNCELLEME 27.02.2024 09:14
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Olay 03.30 sularında Hürriyet Mahallesi D100 Karayolu Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ankara istikametinde seyir halindeki 34 AJ 9630 plakalı hafif ticari araç, sürücüsü Abdulsamet Gödek'in direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle refüjdeki bariyerlere girdi, ardından park halindeki 34 TBB 13 plakalı ticari taksiye çarptı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kaza sonucu hafif ticari araçta bulunan Abdulsamet Gödek, yanında bulunan yolcu ve taksi dışında bulunan 2 taksi sürücüsü yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonucu ticari araç sürücü Abdulsamet Gödek'in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla çevredeki hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle D100 Karayolu Ankara istikametinde trafik akışı tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. İBB'nin yol bakım ekipleri kırılan bariyerleri ve araçlardan fırlayan parçaları temizledi. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılması ile D100 Ankara istikametinde trafik akışı yeniden normale döndü.

Kazayla ilgili konuşan Sedat Uğur, "2 şoför araç değişimine giderken ATM'ye para yatırmaya geldi. Aracımız güvenli bölgede beton zemindeyken tam aracımıza binerken araba üstümüze geldi, ne olduğunu göremedik. Doblo'da 2 kişi vardı. Büyük ihtimalle alkollüydüler. Şişeler arabanın altında. Adam kendi canının derdini bırakmış, şişelerin derdine düşmüş. 2'si ambulansla gitti, biri ağır yaralıydı. Biz de kafamızı cama vurduk. Biz de ambulansla hastaneye gideceğiz." dedi.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    yanyol orasi,benzinci var orada ve istasyon çıkışinda 10-15 bankanın atmesi var ,ve insanlar aniden cikiş yapıyor oradan ,para çekmek isteyenlerde yoğunluk olusturuyor gelişigüzel parktan dolayı daralıyor yol,heee birde sacma sapan yerdede çiğköfteci var ,çok defa sıkıntı yaşandı orada
    Cevapla
  • mursal 2 ay önce Şikayet Et
    Dün gece Gebze Kavacık arasi gördüm mobesede görüyor adamlar jet gibi bi sağ bisol u ara bu ara insanların çoğu oluyor araç da korkuyorla milletin tehlikeye atıyorlar buna bu kural lazım
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Dedik eğitim eğitim eğitim
    Cevapla
  • Cevat 2 ay önce Şikayet Et
    Bereket versin diğer suçsuz insanlara birşey olmadı
    Cevapla
  • Necdet kurum 2 ay önce Şikayet Et
    Alkol bu yüzden haram.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha