Tekme tokat dövüp, bıçakladılar: Adana'da otopark cinayeti

Adana'da otoparkta 2'si kadın 5 şüpheli tarafından darbedilen ve bıçaklanan genç, yaşamını yitirdi. Öte yandan cinayetin, önceki gün babası tarafından öldürülen Dilan isimli genç kadının cinayetiyle de ilişkili olduğu öğrenildi.

GİRİŞ 27.02.2024 11:10 GÜNCELLEME 27.02.2024 11:21
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Adana'daki bir alışveriş merkezinin otoparkında meydana gelen olayda; 2'si kadın 5 şüpheli bir genci önce tekme tokat dövdü, ardından ise bıçakladı. Ağır yaralanan genç hayatını kaybederken, saldırganların babası tarafından önceki gün öldürülen Dilan Ö.'nün arkadaşları olduğu ve 26 yaşındaki gence 'Dilan'ı neden korumadın' diyerek saldırdıkları ortaya çıktı.

Merkez Seyhan ilçesi Kuruköprü Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinin otoparkında Selam Şenci (26), kimlikleri henüz tespit edilemeyen kişilerle tartışmaya başladı.

ÖNCE DÖVDÜLER SONRA BIÇAKLADILAR

Tartışma sırasında Şenci, 2'si kadın 5 kişi tarafından darbedildi. Kadınlardan biri, Şenci'yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Daha sonra 5 zanlı olay yerinden kaçtı.

HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan Şenci ise kaldırıldığı özel hastanede yaşamını yitirdi. Cenaze, otopsi işlemleri için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri kavgaya karıştığı tespit edilen iki kişiyi gözaltına aldı.

2'si kadın 5 kişinin Selam Şenci'nin yanına gelmesi, bir süre konuştuktan sonra gruptakilerce Şenci'nin darbedilip bıçaklanması güvenlik kamerasınca kaydedildi.

BABASI ÖLDÜRMÜŞTÜ

Öte yandan 5 şüphelinin, dün babası tarafından merkez Yüreğir ilçesi Anadolu Mahallesi'nde öldürülen Dilan Özdemir'in arkadaşı oldukları, Şenci'yi olaya müdahale etmediği ve kavgayı ayırmadığı gerekçesiyle darbettikleri ve bıçakladıkları ileri sürüldü.

Genç kız, uyuşturucu sattığını ve kullandığını öne süren babası ile sokakta tartışmaya başlamış ve tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu karın ve göğüs bölgesinden defalarca bıçaklanmıştı. Genç kız yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken; olay yerinden kaçan baba, polis ekipleri tarafından yakalandı. 

KAYNAK: AA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • ali 2 ay önce Şikayet Et
    bu adanadaki uyuşturu çetesinin kendi aralarındaki kavga,
    Cevapla
  • Nurol 2 ay önce Şikayet Et
    Kadın katiller çoğaldı.
    Cevapla
  • Omen2 2 ay önce Şikayet Et
    Ben çektim oğlum çekmesin, ben yandım kızım yanmasın diyen anne babaların eserleridir bunlar.. ve maalesef hiçte iyiye gitmiyoruz.. Allah sonumuzu iyi eder inşallah
    Cevapla
  • Dayı 2 ay önce Şikayet Et
    Resme bakınca midem bulanıyor
    Cevapla
  • Ali baba 2 ay önce Şikayet Et
    Yine adana hayret ....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi
Bakan Tekin'den açıklama! Üniversite sınavlarında yeni dönem