Kayseri'de "Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı" açıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nı Kuzey Çevreyolu'na bağlayan bulvara eski Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın adı verildi.

Kayseri'de "Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı" açıldı
Kayseri'de "Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı" açıldı
GİRİŞ 27.02.2024 23:05 GÜNCELLEME 27.02.2024 23:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bulvarın ulaşıma açılması dolayısıyla düzenlenen törende, Erbakan'ın adının, vefatının 13. yılında Kayseri Havalimanı güzergahındaki Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nı Kuzey Çevreyolu'na bağlayan yeni bulvara verildiğini söyledi.

Erbakan'ı rahmet ve minnetle andığını belirten Büyükkılıç, şöyle konuştu:

"Geçmişten ders alarak, şehrimizi, ülkemizi daha güzel geleceklere hazırlama yönünde gayret gösterme durumundayız. Bu anlayış içerisinde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bu çalışmaları yaparken Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın şahsında, onun dünya görüşünü, felsefesini sahiplenerek yol alan, geçmişte kendisinin il başkanlığını yapmış, milletvekilliğini yapmış, belediye başkanlığı sürecinde bulunmuş birisiyim."

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar da şehirde gerçekleştirdiği çalışmalar için Büyükkılıç'a teşekkür ederek, Kayseri'de ciddi hizmetler yapıldığını söyledi. Konuşmaların ardından, 6 kilometrelik 6 şeritli duble yol, trafiğe açıldı.

 

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • bay 69 2 ay önce Şikayet Et
    ben olsam bulvarın adın adanancı fatıh bulvarı kordum ona toz kondurmuyor babasına zülüm edenlerle kol kola ve onlar kazansın diye elinden geleni yapıyor fakat gerçek milli görüşcü kardeşlerim kime oy vereceğini çok iyi bilirler
    Cevapla
  • Kayserili 2 ay önce Şikayet Et
    hayret hasekinin adını vermemişler bu defa.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 28 ile uyarı! Bu illerde yaşayanlar dikkat
Ekrem İmamoğlu'ndan 4 gün sonra akılalmaz Edanur Gezer açıklaması