Yaban keçisi vuran avcıya 311 bin 522 lira ceza

Niğde'nin Çamardı ilçesi Demirkazık Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nda kaçak yaban keçisi avlayan kişiye, 311 bin 522 lira idari para cezası kesildi.

Yaban keçisi vuran avcıya 311 bin 522 lira ceza
Yaban keçisi vuran avcıya 311 bin 522 lira ceza
GİRİŞ 28.02.2024 11:10 GÜNCELLEME 28.02.2024 11:10

Niğde Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne (DKMP) bağlı av koruma ekipleri tarafından 5 gün boyunca yapılan takip sonucu Demirkazık Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nda kaçak yolla av yapan ve ismi açıklanmayan kişi, yaban keçisine ateş ettikten sonra aracıyla alandan uzaklaştı.

Bölgede jandarma ile birlikte önlem alan ekipler, vurduğu yaban keçisini almaya gelen şüpheliyi yakaladı. Alanda vurulan 5 yaşındaki yaban keçisine el konuldu. Jandarma ve av koruma ekipleri tarafından kaçak yolla av yaparken yakalanan kişiye, avladığı yaban keçisi için toplam 311 bin 522 TL tazminat ve idari para cezası kesildi

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi