Selçuk Bayraktar’dan dikkat çeken 28 Şubat mesajı!

Ülkemizin, utanarak hatırladığı günler olarak tarihe geçen 28 Şubat Postmodern darbesinin 27. Yıldönümünde, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'dan dikkat çeken paylaşım geldi.

GİRİŞ 28.02.2024 17:18 GÜNCELLEME 28.02.2024 17:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türk siyasi tarihine kara leke olarak geçen ve etkisi bin yıl sürecek denilen 28 Şubat Postmodern darbesinin üzerinden 27 yıl geçti ancak o utanç verici günler unutulmadı. Başta Cumhurbaşkanı olmak üzere birçok isim 28 Şubat'ın Yıldönümünde açıklamalar yaparak o günlerin unutulmaması gerektiğine vurgu yaptı. 

28 Şubat postmodern darbesinin 27. Yıldönümü sebebiyle, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, geçmişin öğrettikleriyle geleceğe güçlenerek yürüyoruz mesajı verdi.

"GÜÇLENEREK GELECEĞE YÜRÜYORUZ"

"Bin yıl sürecek demişlerdi...

Milletimiz, 28 Şubat'ta bizi birbirimize yabancılaştırmak ve ortak değerlerimizi yok etmek isteyen darbe heveslilerine karşı durdu, demokrasi ve hür iradenin yanında yer aldı. Geçmişin bize öğrettikleriyle birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek geleceğe yürüyoruz" dedi. "

KAYNAK: HABER7
Emir Yücel Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Emir Yücel

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversiteyi ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde tamamladı. 2021 yılında Sabah Gazetesi'nde Gazetecilik mesleğine başladı. Pek çok habere ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com'da "Özel Haberler Editörü" olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Cerrah 2 ay önce Şikayet Et
    çevik bir seni unutmadık, karadayı seni de unutmadık aynı Kenan evreni de unutmadığımız gibi, soyunuz kuruyacak esameniz okunmuyacak, ama Reis tarih kitaplarının başsayfalarında yerini alacak, onu sevende sevmeyende unutamayacak zira ne yana dönseniz onun eserlerini görüp onu hatırlayacaksınız
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 ay önce Şikayet Et
    Çevik BİR nerde?
    Cevapla
  • ömer 2 ay önce Şikayet Et
    safları sıklaştırmak gerek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!