Antalya Şehir Hastanesi yarın açılıyor! Bakan Koca duyurdu: 5 yıldızlı otel konforunda

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şehir hastanelerinin 24'üncüsü olan Antalya Şehir Hastanesi'nin resmi açılışının yarın yapılacağını açıkladı. Paylaşımda Antalya Şehir Hastanesi'ne ilişkin video da yer aldı.

GİRİŞ 01.03.2024 21:51 GÜNCELLEME 02.03.2024 13:36
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın '5 yıldızlı otel konforunda' dediği şehir hastanelerimizin 24'üncüsü olan Antalya Şehir Hastanemizin resmi açılışı yarın yapılıyor." ifadesini kullandı.

Paylaşımda Antalya Şehir Hastanesi'ne ilişkin video da yer aldı.

Buna göre, toplam 372 bin metrekare alan üzerine inşa edilen ve 4 hastaneden oluşan sağlık kompleksi, 1500 yatak, 246 yoğun bakım yatağı, 43 ameliyathane ve 300 poliklinikle hizmet verecek.

KAYNAK: AA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Yılmaz birol 1 ay önce Şikayet Et
    Kaç hasta garantisi verildi içinde hizmet verebilecek doktor istihdam edilebicekmi dışı bina olarak faal olabilir tıbbi donanım ile donatılacakmı zaman içinde göreceğiz hep beraber
    Cevapla
  • Sel 1 ay önce Şikayet Et
    Bakalım hangi ülkeye satılacak
    Cevapla
  • Yönetim 1 ay önce Şikayet Et
    Allah ihtiyaç göstermesin.Ancak hastane gerçekten gerekli.İçinde doktoruyla beraber.Hastaneleri devlet yapıyor.O anki mevcut idarelerde destek veriyor.Yönetimin görevi bu.Bekar doktorlar için 1+0 lojman şart.Anında görevde olurlar.Elbette ücretiyle.Olumlu şeyleri kim yaparsa yapsın teşvik etmeliyiz.Yardımcı olmalıyız.
    Cevapla
  • Sesz cent gazipaşa 1 ay önce Şikayet Et
    Yapılan her şey iyidir, velâkin hastaneleri ticarethane olarak görüldüğü müddetce halka pek faydası olmaz. Önemli olan işlevidir gerisi boş.
    Cevapla
  • Türk 1 ay önce Şikayet Et
    Hizmet vereceksiniz Hizmet sadece yatakla olmuyor adam gibi doktorlar ve hemşire ler olması lazım Temizlik görevlisine söz bile geçmiyor hastanelerde
    Cevapla
  • Samy 1 ay önce Şikayet Et
    Hastahanede doktor mu yok.Dalgamı geçiyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!