Bursa’da zincirleme kaza: 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2 otomobil ve motosikletin karıştığı zincirleme kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

GİRİŞ 03.03.2024 03:07 GÜNCELLEME 03.03.2024 09:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Saat 23.00 sıralarında Kemalpaşa mahallesi Ahmet Türkel Çevreyolu üzerinde meydana gelen kazada çevre yolu üzerinde seyir halinde olan sürücü Burak A. yönetimindeki otomobil, karşı yönden gelerek kontrolsüz kavşaktan dönüş yapmakta olan sürücü İzzet Yiğit C. yönetimindeki otomobil ile çarpıştı.

1 ÖLÜ, 1 YARALI

Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, aynı yöne seyreden sürücü Abdullah D. yönetimindeki motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilerek sürüklenen motosikletteki sürücü ile arkasındaki arkadaşı Önder Palabıyık ağır yaralandı.

Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

Önder Palabıyık Acil Servis'te yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 2 otomobilin sürücüsü de ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Murat 1 ay önce Şikayet Et
    Kedi aslanın yanında durunca aslanın gölgesini kendi gölgesi sanmış
    Cevapla
  • Alim 1 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM kainattaki zerrelerin adedi kadar YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik