İstanbul'da 19 aracın lastiklerini patlatan 3 şüphelinin bahanesi şaşırttı

Küçükçekmece'de park halindeki 19 aracın lastiklerini bıçakla kestikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin, aldıkları alkolün etkisiyle olayı gerçekleştirdiklerini söyledikleri öğrenildi.

GİRİŞ 03.03.2024 19:42 GÜNCELLEME 03.03.2024 21:33
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Mahallesi'ne dün gece saatlerinde gelen bazı kişiler, park halindeki kimi araçların lastiklerini kesti.

Sabah araçlarındaki zararı gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polisler, çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyip, 19 aracın zarar gördüğünü belirledi.

Çalışmalar sonucunda kimlikleri ve adresleri tespit edilen F.A., Ş.B. ve A.E. gözaltına alındı.

Emniyete götürülen şüphelilerin, aldıkları alkolün etkisiyle olayı gerçekleştirdiklerini söyledikleri öğrenildi.

Güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerde, şüphelilerin yolda yürüdükten sonra bir aracın lastiğini kesmesi yer aldı.

Adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

KAYNAK: AA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • haydin 1 ay önce Şikayet Et
    Zalime merhamet mazluma zulümdür.tüm zararı telafi etmeleri ve sorumsuz davranışları sebebiyle toplum hizmetlnde cezalandırılmaları gerekir.Milletin sırtınsan yiyip yatmak ceza değildir.
    Cevapla
  • Hayret 1 ay önce Şikayet Et
    Öncelikle bunlardan, lastiklerin parası acilen tahsil edilip; vatandaşların mağduriyeti giderilmelidir. Sonrasında, katıksız hücre hapsine konulmalılar ve yahut çok ağır işlerde çalıştırılmalılar. Öyle içeri alıp, yan gelip yatırıp beslemekle; ceza verilmiş olmaz...
    Cevapla
  • mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    idamdan başka ceza caydırıcı olmaz
    Cevapla
  • Alim 1 ay önce Şikayet Et
    Alkollü ise 10 kat daha fazla ceza verilsin...
    Cevapla
  • hüseyin 1 ay önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanımız bu saçma sapan cezalar yani (4 yıl ceza alan cezaevine girmemesi, 2 kere 3 kere ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, veya müebbetin yatarının 25 yıl oması ) böyle kavramların halk arasında itibar görmemesi, tepkilere yol açması, halkı kandırma amaçlı olduğunun düşünümesi hakkında ne düşünüyor acaba.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor
Yıldızların altında tarihi yolculuk