Tesettürlü çalışana hakaret edip, polisleri tehdit etti: Kimi aldığınıza dikkat edin

Tartıştığı market kasiyerine "Başımıza ne geldiyse, bu kapalılardan geldi" deyip, gelen polislere de "Kimi aldığınıza dikkat edin yoksa hepinizi Hakkari'ye sürdürürüm" diyerek direnen 25 yaşındaki adam gözaltına alındı.

GİRİŞ 04.03.2024 17:00 GÜNCELLEME 04.03.2024 19:36
Bu Habere 324 Yorum Yapılmış

Olay, dün Kozlu ilçesi Fatih Mahallesi İsmail Ergene Caddesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre; bir zincir markete giden K.D., arkadaşına aldırdığı sigarayı değiştirmek istedi. Kasiyer Ö.B., sigarayı değiştiremeyeceğini söyleyince tartışma çıktı.

Bu sırada müşteri K.D., oğlu Onur D.'ye haber verdi. Onur D.'nin de gelmesi ile tartışma büyüdü. Tartışma esnasında tesettürlü kasiyere "Başımıza ne geldiyse, bu kapalılardan geldi" diyen 25 yaşındaki D.'ye ihbar üzerine markete gelen polis ekipleri müdahale etti.

"HEPİNİZİ HAKKARİ'YE SÜRDÜRÜRÜM"

Polis tarafları ayırmaya çalışırken, Onur D. ekiplere "Kimi aldığınıza dikkat edin yoksa hepinizi Hakkari'ye sürdürürüm" dedi.

İfadelerinin ardından polise direnen Onur D., yere yatırılarak gözaltına alındı.

KASİYER ŞİKAYETÇİ OLMADI

Ekipler polise mukavemet ettiği gerekçesiyle Onur D.'den şikayetçi olunca, şüphelinin sorgusu Kozlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapıldı. Jandarmadaki ifadesinde, kasiyer Ö.B.'den özür dileyen Onur D., şeker hastası olduğunu ve bir anda sinirlendiğini söyledi. Kasiyer Ö.B. ise "Şikayetçi değilim. Allah'a havale ediyorum" diyerek ifade verdi. Onur D., bu sabah 'polise görevini yaptırmamak için direnmek' ve 'kamu görevlisine hakaret' suçlarından adliyeye sevk edildi. Onur D. savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

MEB: GÖREVİNDEN UZAKLAŞTIRILDI


Milli Eğitim Bakanlığı, Zonguldak'ta tartıştığı market görevlisi başörtülü kadına hakaret eden Onur D. hakkında inceleme ve soruşturma başlattı. Kozlu Halk Eğitim Müdür Yardımcısı olan Onur D. görevden uzaklaştırıldı.
 

KAYNAK: DHA, İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 324
  • Emekli 1 ay önce Şikayet Et
    Cezanın en büyüğünü almış, toplum nezdinde itibarı sıfırlanmış ceza evine girse ne olur,girmese ne olur.
    Cevapla
  • Gültepeli bjk 1 ay önce Şikayet Et
    Şeriat cezası verilsin dilini kesin, saygılar
    Cevapla
  • EBU TALHA 1 ay önce Şikayet Et
    25 yaşında müdür yardımcısı olunca, polise "Hakkari'ye sürdürürüm" der tabi ki...
    Cevapla
  • Halis Canberk 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiye Yüzyılı işte böylelerini korumak için icat edildi...
    Cevapla
  • Hatice 1 ay önce Şikayet Et
    Şikayetinden vazgeçen başörtülü hanım, senin vazgeçmen gelecekte daha çok böyle olayların olmasına sebebiyet verecek, sen kapalı olarak kapalıların hakkını savunmazsan başka insanlar nasıl başörtülülerin hakkını savunsun.
    Cevapla
  • 1453 1 ay önce Şikayet Et
    Ne değişecek. Bu güne kadar ne değişti de şimdi değişsin. Adam hakaret ettiği ile kalacak. Kanunlar başörtülü için değil hakaret edenden yana.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'