Türkiye'den net mesaj: Alışılmadık operasyonlarımız olacak

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Terörle mücadelede yurt içinde ve sınır ötesinde icra edilen başarılı operasyonlar ile terör örgütüne ağır darbe vurulmuş, artık örgütün hareket kabiliyeti bitme noktasına getirilmiştir" dedi.

GİRİŞ 04.03.2024 18:18 GÜNCELLEME 04.03.2024 18:18
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler başkanlığında, Genelkurmay Başkanı Metin Gürak ile kuvvet komutanlarının katılımıyla video telekonferans toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda faaliyetlere ilişkin bilgi alan ve talimatlar veren Bakan Güler, şunları kaydetti;

Küresel ve bölgesel düzeyde çok kritik gelişmelerin yaşandığı bir dönemde, artan risk, tehdit ve tehlikeler karşısında ülkemizin ve asil milletimizin güvenliğini sağlamak, hak ve menfaatlerimizi korumak için azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam ediyoruz.



TERÖR ÖRGÜTÜ BİTME NOKTASINA GELDİ

Son dönemde başta sizlerin ve kahraman silah arkadaşlarımın özverili çalışmalarını gerek ziyaretlerimde gerekse de katıldığım tatbikat ve faaliyetlerde memnuniyetle müşahede ediyorum. Terörle mücadelede yurt içinde ve sınır ötesinde icra edilen başarılı operasyonlar ile terör örgütüne ağır darbe vurulmuş, artık örgütün hareket kabiliyeti bitme noktasına getirilmiştir.

ALIŞILMADIK OPERASYONLAR OLACAK

Önümüzdeki süreçte şuana dek sahada tesis ettiğimiz kontrolün geliştirilmesi, terör örgütünün eylem ve hareket kapasitesinin sıfırlanması için gözümüzün değmediği, ayağımızın basmadığı yer bırakılmayacak. Alana mutlak hâkimiyet için operasyonlarımızda düşünce, planlama ve icrada süratli, sahanın gerektirdiği alışılmadık ve öngörülemez düzeyde özgün, terör örgütünün sezemeyeceği ve tepki veremeyeceği bir tempo ile terör örgütü üzerindeki baskı kesintisiz şekilde devam ettirilecektir.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • H.Dr. 1 ay önce Şikayet Et
    Sayın bakan BİZ BUNLARI ÖLDÜREREK, CEZAEVLERİNE TIKAYARAK, İMHA ETMEKLE KÖKLERİNİ KAZIYAMAYACAĞIZ, DOĞRUDAN İNLERİNİN BULUNDUĞU BÖLGELERİ ELE GEÇİREREK ORALARI İLHAK ETMELİYİZ ŞARTTIR.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 1 ay önce Şikayet Et
    dünyanın en azılı terör devleti ABD....
    Cevapla
  • DURSUN 1 ay önce Şikayet Et
    ABD, Avrupa istemediği sürece bizde terör bitmez çünkü onlar finasse ediyor
    Cevapla
  • Skut 1 ay önce Şikayet Et
    Ekonomik olarak çökünce bırak terörü finanse etmeyi kendilerini bile doyuramazlar. Abd yıllardır yatırımı terör kazandığı hiçbirşey. Zaten halkı politikalarından şikayetçi
    Cevapla
  • Hakikat 1 ay önce Şikayet Et
    Sayin bakan,bizim dusmanimiz bitmedigi surece; cografyamizda ne hainler biter,ne de teror biter.Komsu devletler,Allah herbirisini yerin yedi kat dibine batirsin,onlarin hepsi teror destekleyicileri.Bizde evlat acisi komsularimizda kuyruk acisi,icerimizde ve mecliste hainler oldugu muddetce teror bu topraklarda bitmez.Allah,devletimize ordumuza guvenlik ve kolluk gorevlilerimize guc-kuvvet versin.
    Cevapla
  • BAYBURT SEVDALISI 1 ay önce Şikayet Et
    Sayınbakanım muratkarayılan fehmanhüseyin celabayık dursun karaýida gebertin ki terörsıfırlan onlargebertmeyinceteörbitmez benimde teyzemin oğlu diyarbakırda 23eylül 1994 hakkın rahmetine kavuştu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!