Hudut Kartalları sınırda 4 kişiyi yakaladı

MSB'den yapılan açıklamaya göre; Hudut kartalları, ülkemizden Yunanistan’a ve İran'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 4 kişiyi yakaladı. Şahıslardan 1’inin FETÖ, 1'inin de DEAŞ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

GİRİŞ 05.03.2024 12:26 GÜNCELLEME 05.03.2024 12:40

Güvenlik güçlerimizin sınırdaki kaçak geçişlere karşı faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamaya göre; ülkemizden Yunanistan ve İran'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 4 kişi yakalandı.

Yapılan incelemeler sonucunda ise; şahıslardan birinin FETÖ, birinin de DEAŞ terör örgütleriyle bağlantılı olduğu tespit edildi. 

MSB'den yapılan açıklama şu şekilde;

"Terörle mücadelemiz, hudutlarımızda da sürüyor. Hudut kartallarımız, ülkemizden Yunanistan’a ve İran'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 4 kişiyi yakaladı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 1’inin FETÖ 1'inin de DEAŞ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi."

KAYNAK: DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri