Ataşehir'deki tanker patlamasıyla ilgili 1 kişi tutuklandı

İstanbul Ataşehir'de yakıt tankerinde kaynak yapılırken meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği olaya ilişkin gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

GİRİŞ 06.03.2024 00:52 GÜNCELLEME 06.03.2024 09:50
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Samandıra Caddesi üzerindeki dinlenme tesisinde meydana gelen olayda, kaynak yapımı sırasında meydana gelen patlamada, Selçuk Boynukısa ve Şemsettin Beken hayatını kaybetti.

Patlamada yaralanan 2 kişinin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Patlamanın ardından 3 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlan 3 şüpheli Anadolu adliyesine sevk edildi.

Şüphelilerden Mustafa Ö. ve Gökhan Ö. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, şüpheli Aydın B. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    diyecek söz yok..tek ihmal
    Cevapla
  • mardinli kadir 1 ay önce Şikayet Et
    Yıllardan beri tanker sahibiyim hiç bir zaman tank kaynağında veya şasesinde kaynakla tadilat yapılacağı zaman sıcak istimle yani buharla içi iyicene ısıtılmadan içerdeki gaz buharlaşıp dışarı çıkmadan kaynak yapılmaz bu yakıt deposu içinde geçerli. Vefat edenlere rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum.
    Cevapla
  • Mazotçi 1 ay önce Şikayet Et
    içindeki gaz sıvı kalıntısı neden tahliye edilmemiş? bir şey olmaz bir şey olmaz diye diye çok şey oldu
    Cevapla
  • Talha 1 ay önce Şikayet Et
    tankerin içi her ne kadar boş gibi görünse de içinin azot gazıyla temizlenip yanıcı patlayıcı gazdan arındırıldıktan sonra ve gaz ölçümü yapıldıktan sonra kaynak işlemi yapılmalıydı belli ki burada kontrolsüz bir çalışma yapılmış
    Cevapla
  • Araştıran adam 1 ay önce Şikayet Et
    Kaynak yapanlarında tedbirli olması gerekir di...Hadi kaynatalım... demekle, sonuç böyle oluyor maalesef...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!