Son dakika haberi: İTÜ yerleşkesinde büyük yangın!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Ayazağa kampüsünde yangın çıktı. İhbar sonrası olay yerine sevk edilen ekipler yangını kontrol altına aldı.

GİRİŞ 06.03.2024 08:20 GÜNCELLEME 06.03.2024 08:58
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin (İTÜ) Ayazağa yerleşkesinde yangın çıktı. Yangın sonrası gökyüzünü devasa dumanlar kaplarken bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Yangının kısa süre içinde kontrol altına alındığı bildirildi.

YANGIN İŞÇİLERİN KONTEYNERİNDE ÇIKTI

İTÜ Ayazağa yerleşkesindeki yangının işçilerin kaldığı konteynerde çıktığı belirtilirken olayın ısınmak için elektrikli soba yakılmasından kaynaklandığı ortaya çıktı.

Bölgede yangın sonrası dev kara dumanlar gökyüzüne yükselirken kısa süre içinde kontrol altına alınan olayda bir can kaybı ve yaralanma olmadığı bildirildi.

 

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Dost 1 ay önce Şikayet Et
    Bütün yanginlarda ne hikmetse türkiyede oluyor cocuklugumdan beri bu böyledir ev yanar okul yanar fabrika otel ne ararsan neden isten cakmayan isciler meslegini adam akilli yapmis isci yok sizin o övdügünüz iscilwrin yaptiginin daha iyisini almanyadaki ciraklar yapar tprkiyede bir dogalgaz döseyip bagliyorlar eninde sonunda ariza cikacagi belli bagirsak gibi borular cilatinle kapli
    Cevapla
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    Elektrik bağlantıları Allah a emanet ucuz işçilik olsun diye yetkisiz kişiler yapıyor herkes evindeki sigortaların prizler ve anhtarların vidalarını tek tek kontrol etsin bir çoğunun gevşek hatta hiç sıkılmamış olduğunu göreceksiniz bir üstüne akım çeken cihaz ısıtıcı vb takınca hoşgeldin yangın
    Cevapla
  • Sacid Osmanlı 1 ay önce Şikayet Et
    onların içinse hain olamazmı
    Cevapla
  • yorgun 1 ay önce Şikayet Et
    BURADA, diğer işyerleri de, maden ocaklarında, sorun İSG önlemlerine uymamaktır.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Şu dikilen aydınlar vardı onlar ne oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri