Mansur Yavaş’ın ‘şeffaf’ siyasetine şu anda ulaşılamıyor!

Temiz ve şeffaf siyaset yaptığını dile getiren CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 5 yıllık mali raporu, yayınlandıktan bir gün sonra erişime kapatıldı.

Mansur Yavaş’ın ‘şeffaf’ siyasetine şu anda ulaşılamıyor!
Mansur Yavaş’ın ‘şeffaf’ siyasetine şu anda ulaşılamıyor!
GİRİŞ 06.03.2024 11:26 GÜNCELLEME 06.03.2024 11:26
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, temiz ve şeffaf siyaset yaptığını ifade ederek 5 yıllık Seçim Öncesi Mali Raporu’nu erişime açtığını duyurdu.

Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

“Temiz, şeffaf siyaset için mal varlığımı kamuoyuna açıklamıştım. Türkiye’de bir ilk… Şimdi de seçimden sonra Belediyeyi nasıl devir aldığımızı ve seçime giderken nereye getirdiğimizi gösteren Belediyemizin 2019-2024 yılları arası 5 yıllık mali işlemlerimizdeki gelişmeleri gösteren Seçim Öncesi Mali Raporu’muzu açıklıyoruz. Halktan aldığımız paranın hesabını kuruşu kuruşuna halka vermeye devam edeceğiz. Rapora ulaşmak için:  https://www.ankara.bel.tr/dokumanlar/saydamlik-ve hesapverilebilirlik/secim-oncesi-mali-raporlar”

DUYURUDAN BİR GÜN SONRA ERİŞİME KAPATILDI

Temiz ve şeffaf siyaset yaptığını dile getiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın 5 yıllık mali raporuna ulaşmak isteyen vatandaşlar, “Üzgünüz, aradığınız sayfa bulunamadı! Aradığınız sayfa kaldırılmış olabilir, adı değişmiş olabilir ya da geçici olarak kullanılmamaktadır.” yazısı ile karşılaştı.

Duyurudan bir gün sonra erişime kapatılan raporun isminde, “saydamlık ve hesap verilebilirlik” beyanları dikkat çekerken raporun neden erişime kapatıldığı bilinmiyor.

KAYNAK: HABER7
Dilan Can Haber7.com - Muhabir-editör
Haber 7 - Dilan Can

Editör Hakkında

2001 yılında Kocaeli'de doğdu. Gazetecilik mesleğine lise yıllarında başlayarak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gazetecilik bölümünden 2023 yılında mezun oldu. 7 yıllık gazetecilik hayatında sunucu, editör, muhabir gibi birçok görevde bulundu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Özel Haberler Muhabiri' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • HHH 1 ay önce Şikayet Et
    Yav arkadaş chp li sinan aygün ne dedi mansun benden rüşvet istedi siz şimdi mansurdan dürüslük mü bekliyorsunuz ay sizin aklınıza.
    Cevapla
  • vatandaş51 1 ay önce Şikayet Et
    Varsa yoksa algı. Tamam artık Chp lilerin dilinde Mansur çok şeffaf. Ama ne yaptı? Sıfır. Şeffaf ya...
    Cevapla
  • Selim 1 ay önce Şikayet Et
    Savcılar iş başına.
    Cevapla
  • hadi la 1 ay önce Şikayet Et
    yemedi mi incelerlerse zarar mı ederiz dedin
    Cevapla
  • YADİGAR 1 ay önce Şikayet Et
    O Raporu eline geçiren meclis üyelerinden yok mu? Kamuoyuyla paylaşsın. Merak ediyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!