Türkiye’den ödül kazanan tek kamu kurumu Bağcılar Belediyesi oldu

Bağcılar Belediyesi, iş dünyasının Oscar’ı kabul edilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde 2 ödül birden kazandı.

Türkiye’den ödül kazanan tek kamu kurumu Bağcılar Belediyesi oldu
Türkiye’den ödül kazanan tek kamu kurumu Bağcılar Belediyesi oldu
GİRİŞ 07.03.2024 12:48 GÜNCELLEME 07.03.2024 12:52

Bağcılar Belediyesi, Palmate işbirliğiyle hayata geçirilen BAGBİ Yapay Zeka Destekli Chatbot Projesi “Vatandaş Hizmetlerinde Teknolojinin Yenilikçi Kullanımı” kategorisinde altın, Dijital Şehir İkizi Projesi ile "Kamu İşletmelerinde Teknoloji Geliştirmede Yenilik" kategorisinde ise gümüş ödüle layık görüldü.

iş dünyasının Oscar’ı kabul edilen Uluslararası Stevie Ödülleri

İş dünyasının önemli kamu ve kuruluşlarının katılımıyla Uluslararası Stevie Ödülleri bu yıl 2 Mart Cumartesi günü Birleşik Arap Emirlikleri’nin Ras Al Khaimah şehrinde gerçekleştirildi. Kamuoyunun ve yatırımcıların güvenini yeniden tesis etmenin amacı olarak her yıl düzenlenen törende Bağcılar Belediyesi, altın ve gümüş ödüle layık görüldü.

Dijital Dönüşüm çalışmalarıyla öne çıkan Bağcılar Belediyesi, 18 ülkeden 800’ü aşkın kurum ve şirketin aday olduğu programda; yapay zeka alanında çalışmalar yürüten Palmate işbirliğiyle hayata geçirdiği BAGBİ Projesi ile “Vatandaş Hizmetlerinde Teknolojinin Yenilikçi Kullanımı” kategorisinde altın, Dijital Şehir İkizi Projesi ile "Kamu İşletmelerinde Teknoloji Geliştirmede Yenilik" kategorisinde ise gümüş ödül kazandı. Akıllı şehir altyapısı ve e-belediye hizmetleri alanındaki çalışmaları kapsayan iki proje jüri üyelerinden tam not aldı.

"TEKNOLOJİNİN TÜM İMKANLARINDAN YARARLANIYORUZ"

Akıllı Şehir ve e-belediyecilik hizmetlerinde önemli bir yol kat ettiklerini söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “Teknolojinin tüm imkanlarından yararlanarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Projelerimizi ödüle layık gören herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Borsada rekor: 10 bin puan aşıldı!
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi