Kars’ta eğitim seferberliği sürüyor

Kars’ta eğitim seferberliği sürüyor. Vali ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat’ın “Sevdamız Eğitim” parolasıyla başlattığı eğitim seferberliğiyle öğrenciler çalışma masalarına ve kitaplıklarına kavuştu.

Kars’ta eğitim seferberliği sürüyor
Kars’ta eğitim seferberliği sürüyor
GİRİŞ 04.03.2024 16:01 GÜNCELLEME 07.03.2024 16:01

Kars Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ve Açık Kapı Şube Müdürlüğü iş birliği ile “Odam Kütüphanem” ve “Odam Dershanem” Projeleri çerçevesinde merkez ve merkeze bağlı köylerde ikamet eden öğrencilere kitaplık, çalışma masası ile LGS ve TYT sınavlarına hazırlık kaynak kitap seti hediye edildi.

Projesi ile merkeze bağlı köylerde ikamet eden 8. sınıfta okuyan 86, 12. sınıfta okuyan 14 öğrenciye toplam 100 çalışma masası ve kitaplık verildi.

Projesi çerçevesinde Kars merkez ve merkeze bağlı köylerde ikamet eden 8. Sınıfta okuyan 160 öğrenciye LGS hazırlık kaynak kitabı seti, 12. sınıfta okuyan 115 öğrenciye TYT hazırlık kaynak kitabı seti olmak üzere toplam 375 öğrenciye kaynak kitap setine kavuştu. İhtiyaç sahibi aile ve öğrencilere yardımların aralıksız devam edeceği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Yasin Karanfil Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Yasin Karanfil

Editör Hakkında

1989 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2012 yılında Kocaeli Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. Kocaeli'de yerel basında muhabir olarak çalıştı. Dijital ajansta başladığı sosyal medya editörlüğü mesleğini çeşitli basın kuruluşlarında devam ettirdi. Haber7.com'da Haber Şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha