Ramazan coşkusu Kanal 7'de yaşanıyor

Müslümanların büyük bir heyecanla beklediği on bir ayın sultanı Ramazan ayının tüm coşkusu Kanal 7 de yaşanıyor.

Ramazan coşkusu Kanal 7'de yaşanıyor
Ramazan coşkusu Kanal 7'de yaşanıyor
GİRİŞ 08.03.2024 21:26 GÜNCELLEME 10.03.2024 12:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan da İftar Saati canlı yayınla evlere konuk olacak.

Kanal 7 ekranlarının sevilen ismi Muhsin Bay’ın sunumu, sade anlatımıyla gönülleri fetheden emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan'ın sohbetiyle İftar Saati, ekranlardaki yerini alacak. Kur'an-ı Kerim'in indirildiği ay olan, tüm ayların sultanı Ramazan'ın fazileti, sahur ve iftar vakitlerinin bereketi, oruç tutmanın önemi, Ramazan ayını en iyi şekilde ihya etmenin yolları, yardımlaşma ve dayanışmanın önemi gibi pek çok konu İftar Saati'nde ele alınacak.

Rahmet, mağfiret ve bereket ayı Ramazan'a kavuşmanın sevincine ortak olan İftar Saati'nde, Ramazan'a özel dualar ve ibadetler, kalpleri ısıtan sohbetler, kıssadan hisseler, Hz. Muhammed’in yaşamından örnekler izleyenlerle paylaşılacak.

Nefislerin kırıldığı, sabır ve sınav ayı Ramazan'ın tüm huzuru ve bereketi, İftar Saati ile her gün 18.50’de Kanal 7 ekranlarında olacak.

RAMAZAN'IN BEREKETİ VE HUZURU SAHUR VAKTİ İLE İHYA EDİLİYOR

Hz. Muhammed'in "Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş" olarak tasvir ettiği on bir ayın sultanı Ramazan ayının anlam ve önemi, fazileti ve Ramazan'a özel ibadetler, Prof. Dr. Mustafa Karataş'ın anlatımıyla Sahur Vakti'nde ekranlara gelecek. Hatimlerin ve mukabelelerin yapıldığı, nefislerin kırıldığı, kalplerin dirildiği, af ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı mübarek Ramazan ayının huzuru Sahur Vakti ile Kanal 7 ekranlarına taşınacak.

Sahur sofralarının bereketi, iftar sofralarının heyecanı, kalplerin nuru ve evlerin neşesi olan Ramazan ayı boyunca "Mustafa Karataş ile Sahur Vakti" Kanal 7 ekranlarından evlere konuk olacak.

Kur'an-ı Kerim tilavetleri, oruç tutmanın fazileti, Mekke ve Medine'den Ramazan'a özel görüntüler, izleyicilerden gelen sorular, İslam'a ve Ramazan ayına dair önemli konular Sahur Vakti'nde yer alacak. 

 

KAYNAK: HABER7
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • Önder 1 ay önce Şikayet Et
    Ömer Döngeloğlu Hocamızı rahmetle anıyoruz. Mekanı Cennet Olsun.
    Cevapla
  • urfalı mehmet ant. 1 ay önce Şikayet Et
    süper tşk
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı