İstanbul İlim ve Kültür Vakfı: Bütün kuruluşlarımızla Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğiz

Bediüzzaman Said Nursi'nin talebeleri ve kanaat önderlerinden oluşan İstanbul İlim ve Kültür Vakfı (İİKV), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı aldığını duyurdu.

İstanbul İlim ve Kültür Vakfı: Bütün kuruluşlarımızla Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğiz
İstanbul İlim ve Kültür Vakfı: Bütün kuruluşlarımızla Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğiz
GİRİŞ 10.03.2024 13:28 GÜNCELLEME 10.03.2024 13:29
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Vakıftan yapılan açıklamada, kurucuları arasında Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden merhum Mustafa Sungur ve merhum Mehmet Fırıncı'nın bulunduğu vakfın şimdiye kadar olduğu gibi yine Cumhur İttifakı'nın adaylarını desteklediği belirtildi.

AK Parti'nin yaptığı icraatlara işaret edilen açıklamada, "AK Parti ve onun lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı'nın göstereceği adayları şimdiye kadar olduğu gibi bu seçimde de vatanımızın, milletimizin, devletimizin ve bayrağımızın bekası için bütün kardeş kuruluşlarımızla beraber destekleyeceğimizi ifade ediyoruz." değerlendirilmesi yapıldı.

Açıklamada, bu seçimde Cumhur İttifakı'na kaybettirilmek istenmesindeki maksadın çok açık olduğu kaydedilerek, "Vatan ve millet bütünlüğümüzü bozmaya çalışan terör örgütlerinin ve siyasi uzantılarının ve onların dış destekçilerinin hedeflerine AK Parti'yi koymuş olmaları aslında her şeyi açıklamaktadır." ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 76
  • Bilecikli 1 ay önce Şikayet Et
    Gururla söylüyoruz siyasetin içine girmiyoruz ama safımız belli olsun
    Cevapla
  • Deli 1 ay önce Şikayet Et
    Cemaatlere saflarını soran mı var
    Cevapla
  • Tarık 1 ay önce Şikayet Et
    Ben de bu tür camiaları anlamıyorum. Ne işiniz var sizin siyasetle, gidip ilimle uğraşın. Yani siyasi renginizi açıklayınca ne oluyor!..
    Cevapla
  • Emekli _ _ _ 1 ay önce Şikayet Et
    Cemaatler DEVLET için de DEVLETLER gerisi HİKAYE.
    Cevapla
  • Şebeke borsada 1 ay önce Şikayet Et
    TÜM MÜMİN KARDEŞLERİMİZİN RAMAZAN- I ŞERİFİ MÜBAREK OLSUN.CENAB- I ALLAH RAZI OLDUĞU HALLERİ CÜMLEMİZE NASİP EYLESİN.gerisini unutalım.RABBİMİZİN RIZASI GAYE OLURSA gerisi,biz cahil-hatalıda olsak, BİZ farkında olmadan hallolur.
    Cevapla
  • Yörükoğlu 1 ay önce Şikayet Et
    Nur talebeleri menderes merhumdan bu yana aklı selimi millet namına tercih etmişlerdir.Bu ülkede iman Kuran hizmeti için 28 sene İnönü ve döneminde hapislerde zulüm görmüşler amma milletin birlik ve beraberliği adına müsbet hareketi tercih etmişler ve şimdide ülkemizin selameti adına cumhur ittifakı tercihini beyanetmişlerdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!