Aman dikkat! Görürseniz sakın dokunmayın: Alanya'da görüldü...

Alanya’da bir vatandaş, denize gireceği sırada karaya vurmuş balon balığıyla karşılaştı. Dokunulmaması konusunda uyarılarda bulunan balığı gören vatandaş, "İlk defa bir balon balığıyla karşılaştım. Şoktayım" dedi.

Aman dikkat! Görürseniz sakın dokunmayın: Alanya'da görüldü...
Aman dikkat! Görürseniz sakın dokunmayın: Alanya'da görüldü...
GİRİŞ 10.03.2024 14:45 GÜNCELLEME 10.03.2024 14:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Antalya'nın Alanya ilçesinde bugün gerçekleştirilen Atatürk Halk Koşusu ve Yarı Maratonu'nda yarışan Hasan Sarışın isimli vatandaş, Halk Plajı’nda öğle saatlerinde denize girmek isterken kıyıda bir balon balığı ile karşılaştı.

Bir poşet yardımıyla balon balığını inceleyen Sarışın, balon balığının zararlı olduğunu bildiğini, onunla karşılaştığı anda şaşırdığını söyledi.

“BİR BALON BALIĞIYLA KARŞILAŞTIM, ŞOKTAYIM”

Balon balığının karaya vurduğunu belirten Sarışın, daha önce hiç o tür balığı görmediğini ifade ederek, “Bursa’dan Alanya’ya her sene Atatürk Koşusu için gelirdim. Allah’ın izniyle koştuk. Koşudan sonra denize gireyim dedim. Geldim, balığı gördüm. Bir balon balığıyla karşılaştım. Şoktayım. Her sene iki defa geliyorum. Şaşırdım. Daha fazlası da yoktu. Zararlı diye biliyorum. İnşallah tektir. Balık karaya çıkmış. Görünce ben de denizden çıktım. Daha önce hiç görmedim. Televizyonda gördüm. Gördüğüm kadarıyla balon balığı. İnşallah başkalarına rast gelmez, kimseye zarar vermez” dedi.

Öte yandan, güzel havayı fırsat bilen bazı vatandaşların da denize girerek serinlediği görüldü.

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Ne abarttınız ki ben hep tutuyorun :)
    Cevapla
  • mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    akdeniz sahili ve balalon balıkları 20 yıllık pirinç pilavı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!