Sinan Ateş'in babası hayatını kaybetti

Ankara'da uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in babası Musa Ateş (64), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

GİRİŞ 11.03.2024 10:27 GÜNCELLEME 11.03.2024 11:20
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde binadan çıkarken motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısında hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in, Bursa'da yaşayan babası Musa Ateş, sahura kalktıktan sonra fenalaştı.

Yakınlarının ihbarıyla eve sevk edilen sağlık ekipleri, Ateş'in kalp krizi geçirdiğini belirledi. İlk müdahalesinin ardından Bursa Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Musa Ateş, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Ateş'in cenaze namazı yarın öğle namazına müteakiben, Emir Sultan Camisi'nden kılınacak. Merhumun naaşı Emir Sultan mezarlığına defnedilecek.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 16
  • Hancı 1 ay önce Şikayet Et
    ALLAH rajmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • Aytunç Kurt 1 ay önce Şikayet Et
    Allah cc rahmet eylesin. Zor evlat acısı.
    Cevapla
  • DADAŞ 1 ay önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin
    Cevapla
  • BOZKURT ÖMER 1 ay önce Şikayet Et
    Musa babanın ruhu şad mekanı cennet olsun İnşaAllah
    Cevapla
  • osman 1 ay önce Şikayet Et
    ALLAH mekanını cennet makamını aali eylesin.Evladının kanına giren onu koruyup kollamaya çalışanların da cezasını versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!
Muhalif gazeteci, Almanya'ya çalıştığını itiraf etti! "Bunlar üst düzey isteniyor"