Yerde yatan yaralıyı ezdi, yardım eden vatandaşlara çarptı: Feci kazada 1 ölü!

Tekirdağ'da karşıya geçmeye çalışan adama araç çarptı. Vatandaşların yaralıya yardım için koştuğu sırada bir trafik kazası daha meydana geldi. Araç; önce yaralıya, ardından vatandaşlara çarptı. Kazada bir kişi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 11.03.2024 10:37 GÜNCELLEME 11.03.2024 11:56
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Feci kaza, dün gece 21.30'da Çorlu-İstanbul D-100 kara yolunun Seymen Mahallesi'nde meydana geldi.

İLK KAZADA BİR KİŞİ YARALANDI

İddiaya göre yolun karşısına geçmeye çalışan Şeref Bahçıvan'a, B.M.'nin idaresindeki 59 AHZ 208 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Bahçıvan, yaralandı.

Kazayı görenler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vererek, bir yandan da Bahçıvan'a yardım etmeye çalıştı.

YARALIYI EZDİ, VATANDAŞLARA ÇARPTI

Tam o sırada İ.E. idaresindeki 59 AIU 164 plakalı otomobil, yerde yatan Bahçıvan'ın üzerinden geçip, M.A.'ya çarptı. İkinci kaza anı ise başka bir otomobilin kamerasına saniye saniye görüntülendi.

Kazada yaralıya yardım etmeye çalışan M.A. yaralanırken, bölgeye ulaşan ekipler, Şeref Bahçıvan'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

SÜRÜCÜLER GÖZALTINDA

Yaralanan M.A. ise Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazaya karışan sürücüler B.M. ile İ.E. gözaltına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Recep 1 ay önce Şikayet Et
    Bu sürücü yurt dışına kaçamadımı nasıl hemen içeri alınıyor ben katileri savunmuyorum ben de kaza geçirebilirim ama benim öfkem kaçan katilere ve kaçıranlara yardım edenlere
    Cevapla
  • HaymanaLi 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiye de nedense kimse yaya geçidi nde durmuyor cezalar caydırıcı olması lazım direk hapis cezası para cezaları bazıları için harçlık gibi
    Cevapla
  • zor iş 1 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin. Suçluyu bulmak da biraz zor olacak. ilk çarpan mı 2.mi ?
    Cevapla
  • Ts61 1 ay önce Şikayet Et
    Sürüçüleri boşuna göz altına almayın kaza alanı dikkat tabelası ile donatıldımı ?
    Cevapla
  • ALLAH dostu 1 ay önce Şikayet Et
    İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezas
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik