Türkiye'de en erken iftar Şemdinli'de gerçekleştirildi

Türkiye'de, akşam ezanının en erken okunduğu yerlerden Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, ramazanın ilk iftarı yapıldı. Vatandaşlar, ülkenin birlik ve beraberliği ile İsrail'in saldırıları altındaki Filistinliler için dua etti.

Türkiye'de en erken iftar Şemdinli'de gerçekleştirildi
Türkiye'de en erken iftar Şemdinli'de gerçekleştirildi
GİRİŞ 11.03.2024 18:57 GÜNCELLEME 11.03.2024 18:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ramazanın ilk gününde hazırlıklarını tamamlayan vatandaşlar, yöreye özgü yemeklerin yer aldığı sofralarda iftar için bir araya geldi.

Saat 18.12'de okunan ezanla oruçlarını açan vatandaşlar, ülkenin birlik ve beraberliği ile İsrail'in saldırıları altındaki Filistinliler için dua etti.

Vatandaşlardan Haşim Karadeniz, ilk iftarı yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Tüm Müslüman aleminin ramazanı mübarek olsun. Allah zulüm altında olan Filistinli kardeşlerimizin yardımcısı olsun." dedi.

KAYNAK: AA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Amin.amin.amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş