Hırsızlar, SMA'lı bebek için konulan yardım kutusunu çaldı

Akılalmaz görüntüler İzmit'te yaşandı. Bir işletmeye giren hırsızlar kasadaki para ile SMA'lı bebek için konulan kumbarayı çaldı. Hırsızlık anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Polis, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

GİRİŞ 12.03.2024 00:54 GÜNCELLEME 12.03.2024 00:58
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay sabaha karşı saat 03.30 sıralarında İzmit Ömerağa Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzerinde bulunan bir helvacıda meydana geldi. Gece geç saatlerde kapalı olan iş yerine camdan giren 2 hırsız, kasada bulunan 4 bin TL’yi ve SMA hastası bir bebeğin yardım kampanyası için para toplanan kumbarayı çalarak kaçtı. Dükkanını açan işyeri sahibi, durumu fark ederek polise haber verdi. Polis, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Dükkanda yaşanan hırsızlık anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, hırsızların dükkana camdan girmeleri ve kasadaki parayı aldıktan sonra bir süre dolapları karıştırıp, kaçtıkları anlar yer aldı.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Harun 1 ay önce Şikayet Et
    Sma hastalığı konusunda yalan söyleyen belasını bulsun,yeter yeter azıcık adam olun
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    çok uğraştım yakalandı sonra saliver işte bu kadar adalet bu
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bu kutuları PKK'nin para toplama yöntemi olduğunu bilmeyen var mi?
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Egittiginiz yetistirdigimiz toplum
    Cevapla
  • temel 1 ay önce Şikayet Et
    ne kadar ayip ya hirsiz olur mu onlar da memur gørevli devlet icin calisan insanlar yeni meslek yakalasan bile devlet kosar ceza vermeyin der birakirlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!