6 ayrı suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde eş zamanlı düzenlenen “Mahzen-9” Operasyonlarında 6 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini ve örgüt üyesi 54 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

GİRİŞ 12.03.2024 08:29 GÜNCELLEME 12.03.2024 09:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bakan Yerlikaya X hesabından yaptığı paylaşımda, 6 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “MAHZEN-9” operasyonlarında; İzmir’de Hasan Keser, Kayseri’de Barış Şengül, Manisa’da Ömer Çakır, Muğla’da Yakup Çabuk, Diyarbakır’da Oğuz Sorguç ve Erzincan’da Necat Koç’un elebaşılığını yaptığı 6 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini ve 54 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Yerlikaya paylaşımında "Cumhuriyet Başsavcılıkları ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; İzmir, Kayseri, Manisa, Muğla, Diyarbakır ve Erzincan İl Emniyet Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, nitelikli yağma, uyuşturucu madde imal ve ticareti, kasten yaralama, ölümle tehdit, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, tefecilik, çek ve senet tahsilatı, şantaj, silah ve mühimmat kaçakçılığı suçlarını işledikleri tespit edildi” ifadelerine yer verdi.
Yerlikaya paylaşımında operasyonlar sonucu, 12 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet tüfek, uyuşturucu madde imalathanesi ve çok sayıda çek, senet ve nakit paraya el konulduğunu belirtti.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Kasım elmahsur 1 ay önce Şikayet Et
    Bunların hepsi tetikçi piyonlar bunların ağa babalarına kimse dokunmuyor birde mahalle arası okul çeteleri dağıtıcı var gençlerin Mithat abileri Ercüment abileri Mikail abileri gibi bir çok ağır abiler var bunlarada göz açtırmamak lazım eskiden mitciler okullarda gezerdi bunları çekip alırdı sessizce emniyet kemiklerini kırardı birdaha harama el uzatmazlardı şimdilerde nasıl yürüyorki
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    yerli kaya tebrıkler kökünü kurut
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    şaka gibi ..
    Cevapla
  • ali 1 ay önce Şikayet Et
    Turizm bölgelerinde kümelenmis mafya ve PKK gibi cetelereinde üzerine giderseeniz cok iyi olur. Sahil seridlerinde, kacak yapilar,halk plajlarina el koymalar, Mlli arazinin üzerine derme catma kacak yapilar yapmis ve sitelere konan yöneticilerin üzerine gidilmesi gerek..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!