AK Parti standına çirkin saldırı: Afişleri yırtıp, görevliyi darp ettiler!

Şişli’de AK Parti seçim standının önünden geçen bir kadın, partinin afiş ve bayrağını yırttı. Stant görevlileri kadına tepki gösterirken, bir başka kadın ise görevliyi darp etti.

GİRİŞ 13.03.2024 16:56 GÜNCELLEME 13.03.2024 16:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, 24 Şubat tarihinde saat 16.00 sıralarında AK Parti'nin Şişli Cevahir Alışveriş Merkezi seçim standı önünde meydana geldi.

AFİŞLERİ YIRTTI

İddiaya göre, AK Parti seçim standının önünden geçen bir kadın, stantta bulunan partinin bayrağını ve afişini yırttı. Bunun üzerine stantta görevli Yakup Korkut ve Ercan Koç kadına tepki gösterdi. Kadın ve görevliler arasında tartışma çıktı.

TEPKİ GÖSTEREN STANT GÖREVLİLERİNİ DARP ETTİLER

Yaşanan arbede esnasında kendini avukat olarak tanıtan Pınar A. ise görevlilerden birini darp ederek, partinin bayrağını yırttı. Stant görevlilerinin seslerinin yükselmesiyle beraber çevredeki vatandaşlar olay yerinde toplandı.

O esnada ilk bayrağı yırtan Selin T., olay yerinden ayrıldı. Görevliye saldıran Pınar A. ise yoldan geçen taksiye binerek uzaklaşmak istedi. Görevliler taksinin önüne geçerek kadının gitmesini engelledi ve polise ihbarda bulundu. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, 2 kadını Şişli Polis Merkezi’ne götürdü.

İŞLEM BAŞLATILDI

Stant görevlileri, Selin T.'den AK Parti’ye ait afişi ve bayrağı yırtması, Pınar A.'dan ise fiziki darp ve mala zarar verme suçlarından şikayetçi oldu. İnceleme başlatan polis ekipleri, olayın gerçekleştiği yolun karşısında AK Parti’ye ait yırtılmış afiş ve bayrak ele geçirdi. Ekipler tarafından Selin T. de yakalanarak emniyete götürüldü. Kadınlar, emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi. Selin T. hakkında ‘mala zarar verme’, Pınar A. hakkında ise ‘kasten yaralama ve mala zarar verme’ suçlarından işlem başlatıldı.

Stant tanıtım sorumlusu Kaan Tuğcu da şüphelilerden şikayetçi oldu. Öte yandan, stant görevlisinin darp edilmesi ve bayrakların yırtılmasının ardından çıkan arbedeyi bir vatandaş cep telefonu kamerası ile görüntüledi.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Türk 1 ay önce Şikayet Et
    Mezhebine cettine atasina bakin sonra demokrasi dersi vermeye kalkiyorlar karsinda 50 milyonluk oy almis reis var akilli olun yedirmeyiz sire reisi koyun sürüsü ac lar sizi nir doymadiniz
    Cevapla
  • Tefeci 1 ay önce Şikayet Et
    Uygun cezalar verilmeli. Ak parti stand temizliği yapma cezası verilmeli.
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Cezasını orda kezmezseniz bunlar cesaretlenip başka yerlerede saldırırlar. Bizler bekliyoruz buyursunlar gelsinler ama estetik doktorlarındanda randevularını alsınlar.
    Cevapla
  • ömer faruk 1 ay önce Şikayet Et
    Şişli denilen yer sanki kurtarılmış bölgemi ki afişleri yırtıp görevlilere hakaret adiliyor.hayrola burası muz cumhuriyeti mi.o iki kadına en ağır ceza verilmeliki diğerleride böyle bir şeylere girişmesinler.
    Cevapla
  • kamera 1 ay önce Şikayet Et
    Olayı çeken bir kask kamerası, cep telefonu değil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler