İmamoğlu'nun "Engellendim" yalanına Şadi Yazıcı'dan yanıt!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı bir canlı yayında Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’nın Tuzla’da yapılan KİPTAŞ konutlarını engellemeye çalıştığını söyledi. Yazıcı’dan, İmamoğlu’na fotoğrafla yanıt geldi.

GİRİŞ 14.03.2024 02:55 GÜNCELLEME 14.03.2024 02:55
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Habertürk canlı yayınına konuk olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın KİPTAŞ'ın ilçedeki konutlarını engellemeye çalıştığını öne sürdü. Bu açıklama sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Yazıcı, İmamoğlu'nun kendisi hakkındaki iddialarına yanıt verdi.

İMAMOĞLU'NDAN YİNE "ENGELLENİYORUZ" YALANI

Ekrem İmamoğlu, 5 yıldır İstanbul'u aksatan tüm sorunlarda 'engelleniyoruz' söylemine sığındı. Sık sık tatilleri, İBB Başkanlığı dışındaki polemikleri, parti içinde liderlik savaşı, Cumhurbaşkanlığı söylemleri ile gündeme gelen İmamoğlu, yeniden aday olduğu İBB Başkanlık yarışında da tüm stratejisini 'engelleniyoruz' söylemi üzerine kurdu. İmamoğlu, sıkıştığı her soruda, "Engellendik" söylemi ile soruları geçiştirdi.

"ŞADİ YAZICI KİPTAŞ YAPILIRKEN BİZİ SABOTE ETMEYE KALKTI"

İmamoğlu, sık sık karşı karşıya geldiği Şadi Yazıcı'yı canlı yayında da hedef aldı. Tuzla'daki yap-sat modeli KİPTAŞ sürecinde Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın süreci sabote etmeye çalıştığını öne sürdü.

İmamoğlu, Yazıcı'nın kendisi ile polemiğe girerek gündeme gelmeye çalıştığını da iddia etti.

"AÇILIŞINI BERABER YAPTIK, NASIL ENGELLEMİŞ OLABİLİRİM?

Başkan Yazıcı açıklamasında "CHP'nin İBB adayı KİPTAŞ eliyle Tuzla'da yapılan yap-sat konutların yapımını engellemeye çalıştığımızı söylemiş! Soru şu: Birlikte temelini attığımız konutları nasıl engellemiş olabilirim ki?" ifadelerine yer verdi.

"SUÇLUYUM, SUÇUM BUDUR"

İmamoğlu'nun kendisi hakkındaki "Tuzla Belediye Başkanı, millet seçmiştir, saygı duyuyorum. Son 5 yılını Ekrem İmamoğlu'yla mücadele ederek bir yere gelebilir miyim diyerek heba etmiştir" sözlerine de yanıt veren Başkan Yazıcı, "Öte yandan 5 yıl boyunca İBB'yi Tuzla'ya hizmete davet ettiğim doğrudur. Maalesef kendisi Nuh demiş Peygamber dememiştir. Yarım kalmış İBB işlerini bile tamamlamamıştır. Suçluyum, suçum budur" dedi.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • Akrina 1 ay önce Şikayet Et
    İmamoğlu ümitederimki silivride tatil yapar bütün arkadaşları orda
    Cevapla
  • Mustafa Koç 1 ay önce Şikayet Et
    Bu adam çok tehlikeli yalan söyleme konusunda çok arsız ülkenin geleceği için ciddi problem ALLAH bu zihniyetten tüm Müslümanları korusun Amin
    Cevapla
  • Nokta 1 ay önce Şikayet Et
    Ekrem bey şimdiden iyi tatiller dileriz.
    Cevapla
  • Osmanlı cengaveri 1 ay önce Şikayet Et
    Ekrem bey engellendik diyerek tatile alışmış. Eeee tatil ona yakışır millet alt geçitlerde yüzmeyi öğrenirken. Millet kontak kapatıp arabasını yolda bırakırken beyim balık yemeye gidiyordu hususi yol açma araçları ile. Unutulmayacaksın Ekrem bey.
    Cevapla
  • İlknur Çelik 1 ay önce Şikayet Et
    Mağdurum da mağduruma yeniden başladı .beceriksizliğini sizin üzerinize yada bir başkasına atarak kapatmaya çalışıyor ..yalana sarilan İBB başkani tam bir artist. Bu cambaz hallerini anlamali. İstanbullu.. bu adamdan kurtulmalıyiz.hizmet istiyoruz hizmet laf değil ..Sadi Başkan Tuzlaya büyük hizmetler yaptı ve yapmaya devam edecek. Tuzla da Sadi Yazıcı İstanbul'da Murat Kurum ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."