Yalçın Topçu, Tıp bayramı için verilen iftara katıldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu tarafından 14 Mart Tıp Bayramı için verilen iftara sağlık çalışanları da katıldı.

Yalçın Topçu, Tıp bayramı için verilen iftara katıldı
Yalçın Topçu, Tıp bayramı için verilen iftara katıldı
GİRİŞ 15.03.2024 01:21 GÜNCELLEME 15.03.2024 01:21

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu tarafından 14 Mart Tıp Bayramı için verilen iftara sağlık çalışanları da katıldı.

Yalçın Topçu burada yaptığı konuşmada şunları ifade etti;

“Birçok batılı ülkeden daha kaliteli ve yaygın sağlık hizmetlerinin devletimiz tarafından tüm vatandaşlarımız için sağlandığını biliyor ve görüyoruz. Sağlık alanındaki hizmetlerin, daha verimli olması için tüm sağlık personelinin sahip oldukları hakların daha da iyileştirilmesi hususunda ki çalışmalar ile bizzat Cumhurbaşkanımız ilgileniyor.

"SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN TIP BAYRAMI'NI KUTLUYORUZ"

Devleti yaşatmak için insanımızı yaşatmayı amaç edinen bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük bir özveriyle yerine getiren doktorlarımızla birlikte tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı kutluyoruz.

Bu vesile “Beni Türk hekimlerine emanet edin” diyen Büyük Atatürk’ü, Tıp dilini Türkçeleştiren ve Türk Kızılayı'nın kurucularından Dr. Kırımlı Aziz İdris Bey'i, 14 Mart 1919 da işgali protesto etmek amacıyla İstanbul’da ilk kutlamaya önderlik yapan Tıbbiye 3. Sınıf öğrencisi Hikmet Bora ve tıp okulu öğrencilerini, tüm aziz vatan şehidlerimizle birlikte, Filistin ve D. Türkistan şehidlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.”

İftara; Prof. Dr. Levent Öztürk, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Mustafa Sırrı Kotanoğlu ve birçok sağlık çalışanı katıldı.

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti'de reform adımları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!