Ankara'da 10,5 ton kaçak tütün ele geçirildi

Ankara'da jandarma ekiplerince durdurulan tırda yapılan aramada, 10,5 ton kaçak tütün ele geçirildi.

GİRİŞ 16.03.2024 04:29 GÜNCELLEME 16.03.2024 09:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Ankara İl Jandarma Komutanlığınca kaçakçılığın önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, H.Y'nin sürücülüğünü yaptığı tırda kaçak tütün olduğu bilgisi üzerine harekete geçti.

Jandarma KOM Şube Müdürlüğü ve Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Gölbaşı ilçesindeki yol kontrol noktasında durdurulan tırda yapılan aramada, 10 ton 500 kilogram kaçak kıyılmış tütün, 42 kilogram puro tütünü ve 2 tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan tır sürücüsünün jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Tütün 1 ay önce Şikayet Et
    Adam tarlada kaliteli bir şekide yetiştirmiş.Bununla geçim sağlıyor.Kanunlara aykırı gümrüksüz kaçırmıyor.Nekaçağı yahu?
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Bir paket sigara 50 lirayı geçerse yakalanan tütün miktarı az bile. Bütün il, ilçe ve köylerde bile tütüncü dükkanları açıldı, hiç biri vergi dahi vermiyor, sigara dan çok büyük vergi kayıpları oluyor. Durmak yok, yola devam....
    Cevapla
  • YEĞEN 1 ay önce Şikayet Et
    Amcalarmadem tütünsatmak yasak o zaman niye hel yerde satılıya
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bu tütünler ne yapılıyor sonuçta ciddi bir maddi değeri var
    Cevapla
  • verme 1 ay önce Şikayet Et
    ceza kanun yok ise kisme takmaz sorun da bitmez bunlarin mallarina el konacak ve durmadan yapana geberene kadar hapis cezasi verin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri