Kocaeli'de gemi limana çarptı devasa vinçler devrildi! Valilik'ten açıklama

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir limanda, geminin çarpması sonucu devrilen vinçler zarar gördü. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "Limana yanaşma manevrası yapan yabancı bandıralı bir geminin vinçlere çarpması sonucunda kaza meydana geldi" dedi.

Kocaeli'de gemi limana çarptı devasa vinçler devrildi! Valilik'ten açıklama
Kocaeli'de gemi limana çarptı devasa vinçler devrildi! Valilik'ten açıklama
GİRİŞ 16.03.2024 18:40 GÜNCELLEME 16.03.2024 18:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde seyir halindeki gemi duramayınca Evyapport limanı üzerindeki 3 vince çarptı. Vinçler domino etkisi gibi sırayla, büyük gürültüyle devrildi.

LİMANDAKİ DEVASA VİNÇLER DEVRİLDİ

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olayda yaralanan olmazken, vinçlerde hasar oluştuğu tespit edildi.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA GELDİ

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "Kocaeli’de limana yanaşma manevrası yapan yabancı bandıralı bir geminin vinçlere çarpması sonucunda kaza meydana gelmiş olup yapılan ilk tespitlerde yaralanan olmadığı ve çevre kirliliğinin oluşmadığı belirlenmiştir. Geçmiş olsun." dedi.

Yavuz, limanda çalışanlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • vatan 1 1 ay önce Şikayet Et
    Resimlere tıklayınca büyüme olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı