Başakşehir’de geleneksel sahur coşkusu yaşandı

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Geleneksel Medya Mensupları Sahur Buluşması’nda medyanın önde gelen isimleriyle bir araya geldi.

GİRİŞ 17.03.2024 09:52 GÜNCELLEME 17.03.2024 10:18

Başkan Kartoğlu, “Başakşehirli ailemizin bir parçası olarak gördüğüm kıymetli medya mensuplarımıza hem belediyemizin hem de gönlümüzün kapıları sonuna kadar açık.” dedi.

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, geleneksel hale gelen sahur buluşmasında gazete, radyo, televizyon ve internet medyasından önemli isimlerini ağırladı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda medya mensuplarına hitap eden Başkan Kartoğlu, bir gün herkesin Başakşehirli olacağını söyledi.

“GÖNLÜMÜZÜN KAPILARI SONUNA KADAR AÇIK”

Mutluluğun şehrinde medya mensuplarıyla bir kez daha bir araya gelmekten onur duyduğunu dile getiren Başkan Kartoğlu, “Her zaman söylediğim gibi, Başakşehirli ailemizin bir parçası olarak gördüğüm kıymetli medya mensuplarımıza hem belediyemizin hem de gönlümüzün kapıları sonuna kadar açık.” dedi.

Başkan Kartoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Zaman zaman bir araya gelerek, birlik ve beraberliğimizi de tazelemeye gayret ediyoruz. Ülkemize örnek ve öncü olduğumuz Başakşehir Yeni Medya Akademisi çatısı altında hayata geçirdiğimiz projelere, gazeteci dostlarımla yeni dönemde yenilerini ve daha güzellerini ekleriz inşallah. Akademimiz, sadece verilen eğitimlerle değil, sektöre kazandırdığımız yetenekli ve dinamik gençlerle de dikkat çekiyor.”

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler
AK Parti'de reform adımları