Bursa'da büyükşehir başkan adayının makam aracı alev alev yandı

Bursa'da gençleri ziyaret eden Anadolu Birliği Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atilla Subaşı’nın park halindeki makam aracı bir anda alev aldı.

GİRİŞ 18.03.2024 00:21 GÜNCELLEME 18.03.2024 09:33
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bursa'da gençleri ziyaret eden Anadolu Birliği Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atilla Subaşı’nın park halindeki makam aracı bir anda alev aldı. Elektrik kontağından çıkan yangına müdahale etmek isteyen vatandaşlar facianın eşiğinden dönerken, yangın anı kameralara yansıdı.



Merkez Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi'ndeki meydanda etkinlik yapan gençleri ziyaret eden Anadolu Birliği Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atilla Subaşı, makam aracından indi. Gençlerle bir araya gelen Subaşı, kısa bir süre sonra aracının yandığını gördü. Programa katılan vatandaşlar yangına müdahale etmek istese de araçta zaman zaman patlamalar meydana geldi. Canlarını zor kurtaran çevredekiler durumu 112 ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangına hızla müdahale eden itfaiye ekipleri facianın önüne geçti.



Yapılan ilk incelemelere göre yangının elektrik kontağından çıktığı belirlenirken, vatandaşların faciadan döndüğü araç yangını kameraya anbean yansıdı.

"Araçtan indik, 5 dakika sonra alev aldı"

Soğutma çalışmalarının tamamlamasının ardından açıklama yapan başkan adayı Atilla Subaşı, “Buraya bir etkinliğe geldik. Biz programdayken aracın alev aldığını fark ettik. 5 dakikada nasıl bu araç yanabilir” şeklinde konuştu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • hıdır 1 ay önce Şikayet Et
    kendi şahsi aracıdır ne alakasıvar makamla
    Cevapla
  • Erkan 1 ay önce Şikayet Et
    Adını ilk duyanlardan biriyim bune yahu Canı sıkılan parti kuruyor
    Cevapla
  • Orrkun 1 ay önce Şikayet Et
    Makam araçları gece niye kullanılıyor,makam araçları denetlenmeli,devletin malıyla kimse gezmemeli veya şahsi işinde kullanmamali,gittri Mercedes
    Cevapla
  • tolga 1 ay önce Şikayet Et
    araç kendi şahsi malı yada birileri tarafından tahsis edilmiş bir araçtır. yani devletle bir ilgisi yoktur. devlet aracı değildir.
    Cevapla
  • Vatandaş ! 1 ay önce Şikayet Et
    ADAY lık makamının şimdiden aracı varmış ! Gazze de çocuklar ölüyor ALOOOOOO !
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    makam aracı ne yaaa.. aday sadece..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!