Kayseri'de terör operasyonu: 7 kişiye işlem yapıldı

Kayseri'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda; terör soruşturması kapsamında 7 kişiye işlem yapıldı.

GİRİŞ 18.03.2024 11:01 GÜNCELLEME 18.03.2024 11:39

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik 10-17 Mart tarihleri arasında çalışmalar yapıldı.

Yapılan çalışmalarda, DEAŞ terör örgütü soruşturmaları kapsamında 1, FETÖ soruşturmaları kapsamında 5, PKK/KCK terör örgütü soruşturmaları kapsamında 1 şahıs olmak üzere 7 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapıldı. Emniyetten yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

"Terör Örgütleri ile Mücadele kapsamında hukuk devleti ilkelerine bağlı ve insan haklarına saygılı görev anlayışı çerçevesinde gerek toplumun tüm katmanlarıyla gerekse terörle mücadele eden diğer kurumlarla koordinasyon ve iş birliği içerisinde halkımızın huzuru, devletimizin selameti için her türlü terör olayını önlemeye yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmekte ve gerekli tüm tedbirler alınmaktadır" 

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!