Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefonda görüştü. Erdoğan, seçim zaferinden dolayı Putin'i tebrik etti.

GİRİŞ 18.03.2024 22:15 GÜNCELLEME 19.03.2024 09:47
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Son dakika Recep Tayyip Erdoğan haberleri: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefonda görüştüğü Rusya Devlet Başkanı Putin'i seçim zaferinden dolayı tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!

ERDOĞAN'DAN, PUTİN'E 'HAZIRIZ' MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşmede, Türkiye'nin, Ukrayna'da müzakere masasına dönülmesi konusunda her türlü kolaylaştırıcı rolü oynamaya hazır olduğunu ifade etti.

Erdoğan, Türkiye ile Rusya ilişkilerindeki olumlu seyrin yeni dönemde artarak devam edeceğine inandığını belirtti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 37
  • Fatih 1 ay önce Şikayet Et
    Vay anasını bu tebrik iyi olmamış bide Türkiye karışmicak mış peh reise iş öğretiyorlar dünya liderine hade la işinize bakın alayına Reis
    Cevapla
  • Hüseyin 1 ay önce Şikayet Et
    Evangelist ve Sionisti yanlis yazanda pek isabetli birseyler yapamaz :) Onlarin hepsi ayni ahmet emmi,hepsi para pesinde
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Dikkatli bakarsanız yorumu İngilizce değil Türkçe yazdığımı anlarsınız. Ayrıca onların peşinde oldukları şey, kendi bastıkları para değil sizin malınız, mülkünüz, imanınız, canınız, kanınız.
    Cevapla
  • Das 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiye karismamali avrupa rusya savas istedigi sürece barış mümkün degildir
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    İsabetli bir yorum yapmak için Elvanjelist ve Siyonistlerin kim olduklarını neye inandıklarını ve ne yapmak istediklerini öğrenmek lazım.
    Cevapla
  • Hak arayan 1 ay önce Şikayet Et
    Ruslar ABD yokken vardı köklü bir geçmişe sahip ABD koloni devleti yarın bakarsınız bin parça siyonist uşağı gazzeli bebeklerin kanında bogulacaklar
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    inşallah
    Cevapla
  • ŞEHİTLER ÖLMEZ 1 ay önce Şikayet Et
    inşallah rabbim onların kahrolduğunu akan bebeklerin kanlarında boğulduklarını dünya gözüyle bizlere gösterir inşallah..Eeee alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı